Поплаки

• Креатор на темата Креатор на темата Бокица
  • Време на започнување Време на започнување
Лелееееееееее Атлетико нека цркнати сите.Ги гледав на нет доста солидна игра но сепак идеа на пенал да им свирнат.Па и оние Алмерија бе оффффф паѓа играч и 10 минути лежи се витка на тревата :nerv::nerv::nerv:

ЦСКА Москва....за кај се тие бе глупи и недоделкани ниедни.
На 1-1 Вагнер Лов во 92ра минута промашува празен гол од три метри. Да видиш да не веруваш беше работата:tapp::tapp:

Минатата недела Интер и Лион, неделава Атлетико Мадрид. Секоја недела има по некоја шо заебуе пола Македонија и поради неа не се затвораат кладилнициве :):)
П.С. ^ Ливчено е ѕверско нема шо. Ама Атлетико :kesa:

ЦСКА Москва....за кај се тие бе глупи и недоделкани ниедни.
На 1-1 Вагнер Лов во 92ра минута промашува празен гол од три метри. Да видиш да не веруваш беше работата:tapp::tapp:
Исто и на мене!! имаа над 20 шутеви бе ,играч повеќе 40 минути и неможеа гол да дадат,толку промашени шанси....јбг,не ни беше пишено.:toe:

Каснам али морам да се пожалам. Минатата недела за 100ка уплаќам Ливерпул - Блекбурн Х-1, Стоук - Јунајтед 2-2 & 3+, Лацио - Каљари(мислам) 1 & 2-3, Валенсија - Мајорка 1 & 2-3 и све мислам дека уште една имав али еве не ме фаќајте за збор. 192 коефициент имав знам. И со промашената валенсија ми скратија тамо добар дел и добив некој ситни ваучери и такви глупости од спорт лајф. И што е најтрагично и на другото ливче за 1800 ми го лупна Валенсија чисти кец. Ги подигнав веке ваучерите и стварно жалам што не го сликнав ливчето и поставив овде. На гз паднав кога видов што ми се деси...

Бари-Удинезе Х на полувреме ја имав, сите други испаднаа само таа не, Удинезе поведе :)

Мене петокот т.е. саботата сабајле, ме заеба само Далас со 1.10 коефицент за 4500 со 1000 уплатено. :S

А денес(вчера) ме заеба само Атлетико М., ко сите. :)

^
Скенирано е, затоа е такво.

Инаку мене саботата само Ренџерс, вчера само Атлетико Мадрид. А денес Блекпул - ВБА, Х ја имам, ама нема шанси за заврши нерешено, ем губат, ем со 2 играчи помалце. :S

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom