Поплаки

• Креатор на темата Креатор на темата Бокица
  • Време на започнување Време на започнување
Одвај ја најдов темава упм. Морам и тука да се испожалам. Шајзе 04 ми ги зеде сите пари и сега што треба да правам до вторник? Ајвару хиер ај кам. :kesa: Ах тежок студентски живот.
Добро бе како можи да се толкава катастрофа сезонава, трупци невидени, средина да не се поминело бе..
А убаво ми викаше цимерот, играј ја Вердер, играј ја Вердер, јас не, Шалке ќе тепа 1000%. Епа тепа.

И мене шалке ме еба за 3000 ден... :nerv:

Може е офтопик, ама вака неам погодено до сеа во животот, а не знам кај да се пофалам/па и поплакам што не сум ги уплатил...

Значи вака.. Цела Англија за денес така што си ја типував ја погодив.. Да ги ставев на еден лист сите утакмици ќе сум фател.. Вчера со другари муабет, имавме билтен и еден правеше личве за денес..и сеа вика ВБА - Х..јас им викам, мене повеќе ме влече на 1, 1Х у секој случај.. За конечен 2:1, или ако биде Х - 1:1... (ВБА денес победи 2:1).. После иде на ред Виган - Болтон...и тој што пишуваше личве, вика оваа 1 да ја ставам?? Му викам, добри се Болтон бе, според мене чист Х... (Виган - Болтон 1:1).. Тој не ја играше ништо мислам.. После, вика а Вест Хем - Њукасл?? Јас му викам, не знам за оваа ептен заебана.. еден друг се убацува, слаб е Њукасл некни дома ќе изгубеше од Виган а загуби и од Стоук и јас викам епа баш за тоа сеа ќе победи на гости.. (1:2 конечен резултат).. После го зиам билтенот и му викам: за другите Сандерленд -1 (1:0), Бирмингем - 1 имат јак тим, а само една победа..сигурно тепаат утре (2:0) и Тотенхем - Х2... Челзи намерно ги рипнав, оти никогаш не ги типувам..

И сеа искрено, по малце ми е мака што не ги уплатив овие утакмици..........јбг...

Абе ај тебе те турнала за 3000, ами јас што уплатив 3000?
Не играм повеќе во кладилница никогаш во животов.

Te брикнале 50 евриќа,штета !
Мислев да не ги пишвам но си реков дека е редно да победат,но изгледа згрешив.

Ме зафркна Ст. Етиен 1 ја имав пишано 1-1 беше и во 90 минута е досуден пенал за Ст. Етиен и си велам готово фатена е а овој промашил во 90 минита да ти се укаже шанса да дадеш гол и да победиш овој промашува :toe:

јас па и Рен ке а пишев за малку арно што не а ставив 0-1 изгубиа хааха

Денес многу несреќен ден.
На едно Бордо за 1 400 на друго Валенсија за 5 200.

Валенсија или шупакленсија...која просто ме изненадува од момент во момент.

Валенсија или шупакленсија...која просто ме изненадува од момент во момент.

И мене ме дувна само таа вчера.

Него, ме мрзеше да барам посоодветна тема за ова...

http://livescore.com/default.dll/game?comp=holland1&game=413984
PSV Eindhoven [10 - 0] Feyenoord Rotterdam

Феенорд беа едни од подобрите екипи у Холандија бе, сеа стигнаа да примат 10 гола...:nesvest:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom