Може е офтопик, ама вака неам погодено до сеа во животот, а не знам кај да се пофалам/па и поплакам што не сум ги уплатил...
Значи вака.. Цела Англија за денес така што си ја типував ја погодив.. Да ги ставев на еден лист сите утакмици ќе сум фател.. Вчера со другари муабет, имавме билтен и еден правеше личве за денес..и сеа вика ВБА - Х..јас им викам, мене повеќе ме влече на 1, 1Х у секој случај.. За конечен 2:1, или ако биде Х - 1:1... (ВБА денес победи 2:1).. После иде на ред Виган - Болтон...и тој што пишуваше личве, вика оваа 1 да ја ставам?? Му викам, добри се Болтон бе, според мене чист Х... (Виган - Болтон 1:1).. Тој не ја играше ништо мислам.. После, вика а Вест Хем - Њукасл?? Јас му викам, не знам за оваа ептен заебана.. еден друг се убацува, слаб е Њукасл некни дома ќе изгубеше од Виган а загуби и од Стоук и јас викам епа баш за тоа сеа ќе победи на гости.. (1:2 конечен резултат).. После го зиам билтенот и му викам: за другите Сандерленд -1 (1:0), Бирмингем - 1 имат јак тим, а само една победа..сигурно тепаат утре (2:0) и Тотенхем - Х2... Челзи намерно ги рипнав, оти никогаш не ги типувам..
И сеа искрено, по малце ми е мака што не ги уплатив овие утакмици..........јбг...