Поплаки

• Креатор на темата Креатор на темата Бокица
  • Време на започнување Време на започнување
Вакво коло ќе барам,милина..
На сите ливчиња ме искинаа,по една..
Ова ти е класичен пример за поговорката ДОЈДЕ ДО БУНАР ВОДА НЕ СЕ НАПИ...:гик:
Не ги чувам сите ливчиња,треба да ги барам по кантата(ќе ме извините)...:гик:
Почна со Мешков,за 2500,нерешено во ракомет бе,алооо.
Продолжи на две ливчиња Вардар Т1 -31.5,после кошаркаското прво полувреме се знаеше шо ме чека....
Аман бе како можевте ууу скопјаништа...
Денес чекам уште Алборг и Фленсбург кецови за 1000че,Алборг нормално не знаат кај тераат....
И на крај шо ми е најмногу криво,Фленсбург бе,педери едни...како можевте...
За овие ливчиња најмногу ми е криво,ги зачував тие да не завршат в канта...
Ако влези Ривер,ми зедоа Швабите скоро 4000 за еден ебан гол,педери...
10817413_10203811389860019_1942755053_o.jpg

10819705_10203811390340031_153806241_o.jpg

И добро е шо барем едно ливче ми куртули една пичица шо работи в кладилница..:drk:
Кој рече дека жените зијан биле?;)
Гледам ми згрешила сестрата наместо Т1 за Фленсбург ми ја пишала Т2 за Колдинг,и го гледам ливчето си викам,море ебете си мајката,и му викам на пичето СЕСТРО СТОРНИРАЈ ТИКЕТ,МАВАЈ ФЛЕСНБУРГ САМО КЕЦ...
И останав во игра,ќе ја чекам Ријека за утре за 1100:icon_mrgr:..
10839600_10203811431221053_1626462837_o.jpg

Последно уредено:
Првата заеба, мислев дека вештачки терен дека имаат па ќе дадат барем гол у прво

10822664_593024624159277_177821313_n.jpg

Препишав од кај Томасино јас. Како можеше бе Фленсбург за еден ебан гол да ме турни, точно на граница, уште не ми е јасно, за 15 минути во второ полувреме само 3-4 гола имаа постигнато :tapp:

dasdsadas.png gfgfd.png

Zvolen 4.5+
City x2
Juve 1
D.Zagreb 2
Werder II 3+[emoji35] [emoji35]
Porto 1
Za 3200den
Porto 1
Juve 1
Znojmo 5.5+
Zvezda -9.5 H1 [emoji35] [emoji35] [emoji35]
Za 2800den
Porto 1
Roma 1
Barca t22+ [emoji35] [emoji35]
Za 1700den

Не бе дефинитивно немам среќа во овие игрите на среќа !
Петокот милина утакмици, се лагано си влезе и чекам една Парагвајска, Диаз ја кладов 1+I&1+II убо си почна 13 минута имаше гол заводи Диаз 1:0 и така остана првото, ај си реков ќе падни 1 гол второто кај ќе оди и нормално си ја замрзна на 1:0 :facepalm:
Денес ај реков ќе одам на поголема уплата да бидам убо ќар со парите од петокот шо ми избегаја и лошиот ден во саботата, ги избегнав денес фудбалите одев на ракомети и кошарки и се манав во Хамбург ракомето 1.10 ејјјјј 1.10 и изгубија слепите од Кристианштад (или како и да се викат тие гостите од Шведска) криво ми е шо не отпаднаја се спасија за влакно оти повеќе голој постигнаја во гости ! Ги имав 1 првото 1.20 така беше, а тие умрените со 4 губеа на полувреме немам коментар:mad:

Препишав од кај Томасино јас. Како можеше бе Фленсбург за еден ебан гол да ме турни, точно на граница, уште не ми е јасно, за 15 минути во второ полувреме само 3-4 гола имаа постигнато :tapp:

Прегледај го приврзокот 108069 Прегледај го приврзокот 108070
Ete koj bil inkerot.:icon_mrgr:

Брест не стасав да ја пишам, за во саботата друг виновник барај, за денеска можи да сум јас :D.
Gledav do 27 min negde Flensburg,15 gola imaa i dva igraci plus,i kretenite do kraj na poluvreme ne dadoa nieden gol.
Vtoro poluvreme so igraa ne znam,mameto nivno,zavrsija tocno na granica za da se nervirame poveke.
Kakvi utakmici ne iskoristiv,uste ne mi e jasno kako ne skinav barem 10 iljadi ova kolo.
Blisku bese,a sepak daleku.:гик:

Gledav do 27 min negde Flensburg,15 gola imaa i dva igraci plus,i kretenite do kraj na poluvreme ne dadoa nieden gol.
Vtoro poluvreme so igraa ne znam,mameto nivno,zavrsija tocno na granica za da se nervirame poveke.
Kakvi utakmici ne iskoristiv,uste ne mi e jasno kako ne skinav barem 10 iljadi ova kolo.
Blisku bese,a sepak daleku.:гик:
Јас второто не го гледав почетокот, на резултати само следев, се закочи 4-5 минути резултатот ист, уклучувам утакмицата, гледам 45та минута само 18 гола за Фленсбург. После се разиграа убаво, направија разлика и го намалија темпото...Имаа шанса за контра 59та минута, ама одназад го извлечка еден од Колдинг и си заработи 2 минути, па од позиционен напад го постигнаа 27миот гол ама изгубија 20-30 секунди со нападот. После Колдинг згреши во напад, пак шанса за контра, ја пресече играч од Колдинг и ја исфрли во аут и дури ја зедоја топката овие од Фленсбург од зад рекламите помина времето :confused:

Нема поклет тим од Лејкерс за кладење. 4тата победа од 17 утакмици мораше да ја забележат против број 1 тимот на Истокот, и баш кога јас ги чекав за 5400.

и за инает ми ја даде Есторил 2+ второ за да ме падне само Сасари кошарката за 4000, имаа 44-57 на 2 минути до крај на трета четвртина, 13 разлика еј, не е дека не се недостижни ама обично фаворитите прават такви пресврти а не аутсајдерите

Ова беше ентузијастички, на страната за СЛ за правење тикети, искликав неколку од Холандија 2 на тепка без да гледам што и како и го уплатив на 30 денари, само една зезна 0 - 0 испадна
za malce holanidja 2.jpg

Елче не можеа ни да примат ни гол дадат, па добро мајка му стара што к** правевте цел натпревар цели 94 мин? да не садевте дрва на тоа стадионот, срам невиден, не можам да разберам е вакви моронски тимови, на крај краева ја пак незнам што нив сум ги ставил на ливче :facepalm:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom