- Член од
- 1 април 2009
- Мислења
- 681
- Поени од реакции
- 580
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ete koj bil inkerot.Препишав од кај Томасино јас. Како можеше бе Фленсбург за еден ебан гол да ме турни, точно на граница, уште не ми е јасно, за 15 минути во второ полувреме само 3-4 гола имаа постигнато
Прегледај го приврзокот 108069 Прегледај го приврзокот 108070
Брест не стасав да ја пишам, за во саботата друг виновник барај, за денеска можи да сум јасEte koj bil inkerot.![]()
Gledav do 27 min negde Flensburg,15 gola imaa i dva igraci plus,i kretenite do kraj na poluvreme ne dadoa nieden gol.Брест не стасав да ја пишам, за во саботата друг виновник барај, за денеска можи да сум јас.
Јас второто не го гледав почетокот, на резултати само следев, се закочи 4-5 минути резултатот ист, уклучувам утакмицата, гледам 45та минута само 18 гола за Фленсбург. После се разиграа убаво, направија разлика и го намалија темпото...Имаа шанса за контра 59та минута, ама одназад го извлечка еден од Колдинг и си заработи 2 минути, па од позиционен напад го постигнаа 27миот гол ама изгубија 20-30 секунди со нападот. После Колдинг згреши во напад, пак шанса за контра, ја пресече играч од Колдинг и ја исфрли во аут и дури ја зедоја топката овие од Фленсбург од зад рекламите помина времетоGledav do 27 min negde Flensburg,15 gola imaa i dva igraci plus,i kretenite do kraj na poluvreme ne dadoa nieden gol.
Vtoro poluvreme so igraa ne znam,mameto nivno,zavrsija tocno na granica za da se nervirame poveke.
Kakvi utakmici ne iskoristiv,uste ne mi e jasno kako ne skinav barem 10 iljadi ova kolo.
Blisku bese,a sepak daleku.![]()