Поплаки

• Креатор на темата Креатор на темата Бокица
  • Време на започнување Време на започнување
Кој им дал топка на Бостон како мали да си играат и да учат кошарка, сега гарант се превртува во гроб....Торонто бе алоооо

Браво , и јас се фатив на орото.... пред 2 дена пратив смс на тевез , блогер.хр... денес, вчера повторно се залетав да уплатам сингл на неговиот сигурен смс тип.... Шведска-Русија со хендикеп- 1 . они жалните изиграа 1-1 ... каков хендикеп бе батка..... Се свестив уште на 2риот ден ... тоа е можеби добро.... од утре само мој типови. и да не излезат да не ми е криво што плаќам на некои дебили......

Е*бете си мајката Металург. Зошто ја играв со хендикеп, за 0.20 разлика во коефициентите :tapp:

ООООООО леверкурзен живи да ве нема да ве закопаат, од џеб ми ги зедовте парите :mad::mad:

Какво само претчувство имав дека Твенте ќе го прими на крајот. :facepalm:

Нозете да им исушат на Блекпул и Твенте.
Едниве гол даваат на секоја утакмица од 31.12.2011, ама не и денес, кога ги изиграв јас.
Другиве се борат за високо место, ама не можат да ја победат суперекстрамоќната Бреда.

Ајде ваљда боље ќе биде утре, свеќа запалив денес во црква:icon_mrgr:

КАКО НЕ МУ Е СРАМ НА ПСЖ И НА ЦЕЛО РАКОВОДСТВО ТАМУ ДА МЕСТАТ ВАКА ЈАВНО УТАКМИЦА???..ДОБРО БЕ ШТО МИСЛАТ ТИЕ БУДАЛИ СЕ ЛУЃЕТО НЕ ГЛЕДААТ ДЕКА МЕСТАТ СО ПОСЛЕДНИОТ ОКСЕР КОЈ НЕМА НИКАКВИ ШАНСИ ЗА ОПСТАНОК ВАДАТ 1-1 А ОВИЕ ЗА ТИТУЛА СЕ БОРАТ???..ЗОШТО??..ЗОШТО???..ЗОШТО??..СЕГА ВИЛИЈАМ ХИЛ И BWIN КЛАДИЛНИЦИТЕ НЕКА МУ ЈА ДОНЕСАТ ТИТУЛАТА ГАДНИ МЕСТАЧИ МАМИЦАТА НИВНА

Ама и јас среќа имам :facepalm:
Петокот го имам Виборг 1, си води цело време 2:0, му напраја едно време 2:1 и 90 треба да заврши 2:2 :tapp:

Саботата, Загреб - Вардар ме падна 1 :eek: 1.15 квота ејјјј :mad:
Да ти ебам и тој Вардар сега најде да победи :tapp:

Вчера шалг на тортата беше Сао Паоло 2 :mad:
2:1 изгуби, ме отепа :mad:

Што убаво почнаа Севиља.. 0-1 поведоа. па стигнаа до тоа дереџе да изгубат 5-1 од ГЕТАФЕ! Да им ебам све по список идиоти едни!

По Глупав човек од мене нема :mad: . И нема ни да има... Арсенал го чекам за 4600... И оти врнело не отидов да ја покријам X2 за 1000 кое ке носеше 4000 ... само што со Мрзеливоста не се постигнувало ништооо.... На полувреме 1-2 , тек тогаш ...трк до БетСити .... викам ке стаам на X .. можеби на 2 ... по 3 коеф. на двете варијанти.... на X2 1.50 на полувреме... арно ама 1 шалтер... и еден Глуп човек со наочари уплаќа систем 7 од 30 со 100 фикса.. 6 пати го преправаше листот , некој чудни игри таму и он не знае шо игра.... додека да дојдам на ред коеф на X2 падна на 1.40 ... и Глупав јас викам не се исплати веќе... у тие моменти Арсенал напаѓаа у пизду матер.. и јас си ставив само 200 денари на Виган дава следен гол 5.50 коеф, чисто од контра да не дадат Виган... И со прстот у устата до крај... 80 минута ставив уште 800 на повеќе од 3.5 гола... и нормално си остана 1-2 .... ГЛУП АРСЕНАЛ . ГЛУП ЈАС .. НЕДОБИТНА-КОМБИНАЦИЈА: 1.3 коеф... само Глуп Човек игра таков коеф... како јас... Одам да врзам едно јаже на лустер...

Tutor друже искрено те жалам.....
Инаку Дизелдорф 2....

како јас... Одам да врзам едно јаже на лустер...

брат џабе..таквите како мене и тебе носат несреќа наоколу и да го ставиш јажето ќе се скини:eek:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom