Пописот 2011 и верска припадност

• Креатор на темата Креатор на темата Атеист
  • Време на започнување Време на започнување

Дали ќе се изјасните за својата вероисповед

• Да

Гласови: 110 85,9%
  • Не

Гласови: 18 14,1%

• Вкупно гласачи
    128
Статус
Затворена за нови мислења.
Со својата нација и религија, како инаку...:) не се давам јас така лесно на лукавиот...:tv:

Во основа со ништо, но чисто за потреба на дискусијава да кажиме...со ставовите,вредностите и перцепцијата на реалноста кои сум ги составил низ живеачката досегашна, искуства и животни прилики, чат пат по некое писание влијаело и слично...
Освен Болдрик и Бил Хикс со две три објаснувања ми е најблизок до она што би го сметал за “припадност“, бидејќи сосема концизно соопшти некои работи...којзнае дали ќе има квота...:tv: damn...

Ti sigurno na popisot kje se pises pravoslaven hrisitjanin, bidejki kje nmeas hrabrost da se pises ateist kako nekoj od ostanatite. Sosema logicno na tvojot profil na licnost. Pozdrav

Ајде оди на спиење АТЕИСТУ :pos2:

--- надополнето ---

Незнам во што веруваат а и не ми е гајле ама конкретно за претседателов тој беше христијанин !
Ахам и сеа само христијани можат да бидат Македонци и никој друг?

Хахахаха само да ти спомнам дека за времето на последниот попис во Македонија имало 2 300 000 луѓе, а тоа значи дека шиптариве доаѓаат од странсво за да ја покачат шиптарскта застапеност !

Изгледа ти не можеш да напишеш еден пост а да не пишуваш "Албанци".

Ti sigurno na popisot kje se pises pravoslaven hrisitjanin, bidejki kje nmeas hrabrost da se pises ateist kako nekoj od ostanatite. Sosema logicno na tvojot profil na licnost. Pozdrav

Многу ги обожам твоиве постови, остај тоа што ме знаеш подобро од што се знам себе си (!?) уверен си дека ќе сум се изјаснел како “православен христијанин“ бидејќи...нема да сум имал храброст да се изјаснам како “атеист“ !??
Те поканувам на денот на пописот да присуствуваш на чинот на попишување на “мојот профил на личност“ и да се увериш во моето неизјаснување како православен христијанин, со скромен залог на вистиноста на твоето тврдење, по твој избор секако...ниту како “атеист“ бидејќи тоа е негација на религиска определба а тоа е цел на самиот попис...припадник на редот на премудрите Болдрик и Бил Хикс е ок...бидејќи немаш доволно вера во ближниот свој и неговите најискрени намери а се шлепаш за христијанин...во духот на неверниот св.Тома би имал прилика да се увериш и самиот во вистината...а по стара неверничка традиција простено ти е за псуењето и навредите...душо грешна...:)

Многу ги обожам твоиве постови, остај тоа што ме знаеш подобро од што се знам себе си (!?) уверен си дека ќе сум се изјаснел како “православен христијанин“ бидејќи...нема да сум имал храброст да се изјаснам како “атеист“ !??
Те поканувам на денот на пописот да присуствуваш на чинот на попишување на “мојот профил на личност“ и да се увериш во моето неизјаснување како православен христијанин, со скромен залог на вистиноста на твоето тврдење, по твој избор секако...ниту како “атеист“ бидејќи тоа е негација на религиска определба а тоа е цел на самиот попис...припадник на редот на премудрите Болдрик и Бил Хикс е ок...бидејќи немаш доволно вера во ближниот свој и неговите најискрени намери а се шлепаш за христијанин...во духот на неверниот св.Тома би имал прилика да се увериш и самиот во вистината...а по стара неверничка традиција простено ти е за псуењето и навредите...душо грешна...:)

Ok dogovoreno, i nemas potreba da pisuvas tolkavi postovi i tolkovi vospevanja. Ne moras tolku poeticno da se izjasnuvas a uste pomalku da go spomenuvas Boldrik i Hiks vo sekoja vtora recenica.

Ako celta ti e da izgledas popameten od toa sto si , togas OK eve site vidovme deka ima nesto vo tvojata glava. Daj postedi ne od takov tip na masaza.

А графа 'атеист' ќе има или тоа ќе биде во 'останато'?

... што да се каже немам зборови .... само вие продолжете така и од 80 % православна земја ќе бидеме 50 % и еве ти ги вехабиите тука .... одма ќе речат они македонија дека е исламска земја и еве ти нова војна само продолжете вие ненормални едни ќе ја затапите државава уште толку ...:toe:

Ќути не да сум ненормална ама таа е што ќе правиш мора некој, пример ти нормален ја ненормална... живот :tapp:

П.С. некој ако сака нека донира некој денар за да ме пратат у странство на лекување од ненормалитис... :smir:

П.С. некој ако сака нека донира некој денар за да ме пратат у странство на лекување од ненормалитис...

Ќути, ќе не експрдираат во Атеизија со платен билет во еден правец. :pos2:

Ok dogovoreno, i nemas potreba da pisuvas tolkavi postovi i tolkovi vospevanja. Ne moras tolku poeticno da se izjasnuvas a uste pomalku da go spomenuvas Boldrik i Hiks vo sekoja vtora recenica.

Ako celta ti e da izgledas popameten od toa sto si , togas OK eve site vidovme deka ima nesto vo tvojata glava. Daj postedi ne od takov tip na masaza.

Толкав пост? цитираното го сметаш за голем и напорен за читање пост!?
Фактите и аргументите околу христијанството и православието како фрагментирани и сосема различни деноминации кои се исклучуваат една со друга те иритираат?
Па не си знаеш сопствената религија бе Мишко ! онаа за која се спремаш да се декларираш на пописот...

Јас ќе си продолжам да пишувам постови какви што сметам дека треба да пишувам, твоето мислење за тоа колкави и какви постови требало да пишувам ми е важно колку и ланскиот снег, што морам и не морам не е твое да кажуваш, дали ти сметале Болдрик и Хикс (мојата вероисповед...ццц...толку од толеранцијата:)). Псуе,навредува па и згора на тоа кажува какви и колкави постови требало да пишувам...бре бре...:)
Опцијата за игнорирање ти е на располагање, исто како и негативната репутација.
Кис4е.

Толкав пост? цитираното го сметаш за голем и напорен за читање пост!?
Фактите и аргументите околу христијанството и православието како фрагментирани и сосема различни деноминации кои се исклучуваат една со друга те иритираат?
Па не си знаеш сопствената религија бе Мишко ! онаа за која се спремаш да се декларираш на пописот...

Јас ќе си продолжам да пишувам постови какви што сметам дека треба да пишувам, твоето мислење за тоа колкави и какви постови требало да пишувам ми е важно колку и ланскиот снег, што морам и не морам не е твое да кажуваш, дали ти сметале Болдрик и Хикс (мојата вероисповед...ццц...толку од толеранцијата:)). Псуе,навредува па и згора на тоа кажува какви и колкави постови требало да пишувам...бре бре...:)
Опцијата за игнорирање ти е на располагање, исто како и негативната репутација.
Кис4е.

Ne go smetam postot za naporen, tuku tebe.
Ne me interesira tvojot zaklucok za protivrecnostite vo hristijanstvoto, a ni samite protivrecnosti.
Jas nemam religija dete, jas imam vera. Ti probaj da se najdes sebe si vo religijata.

Pisuvaj kakvi sakas postovi, ama ocigledno bitno ti e mislenjeto na drugite vklucitelno i moeto.
Apsolutno e moe da kazuvam deka mi smetaat Boldrik i Kiks.

Ne te psujam. Ako sogledanata vistina od drug agol ja smetas za navreda togas ti imas problem, ne jas.

Se uste ne si mi tolkav neprijatel (a ne ni mozes da bides) za da te ignoriram.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom