Попис 2021

• Креатор на темата Креатор на темата Ireal
  • Време на започнување Време на започнување
Мене ми ја заклучија колата во Аеродром пред 3 дена и требаше да платам 1000 денари за 7 минути паркинг, се заколнавме дека сите 5 души ќе се пишеме Бугари за одмазда.
Секаде толерираат барем 10 минути.

(или можда веќе не)
Автоматски споено мислење:

Ако е за инат, можете и Срби да се пишете. Не мора само Бугари.

Чекајте малку, полека со тој попис и како ќе се попишувате. Ние веќе се потпишавме на списокот на ВМРО против ваков лоповски попис. Ќе видиме што ќе биде со таа иницијатива. Може нема да има попис.

Последно уредено:
Кога неможе да сме Македонија и Македонци нема да бидеме ни северџани номади ///// или ватевр...
Се што е во моја моќ до крај на живот ќе работам против протекторатов северџанистански, планирав џган да се пишам ама гледам северџаните се повеќе тригерет од Бугарите така да бугар се пишувам.
Во контакти сум и со бугарски представници за отварање ДПБ (демократска партија на Бугарите) за да може да јадеме гомна дека ние Бугарите сме угнетени и дискриминирани од севернофиромистанска хунта...

Се надевам дека Бугари ќе излезат барем 10-15%.

Хмм Македонци за инат на други Македонци ќе се пишуваат бугари.

Прегледај го приврзокот 286505

Да и не се чуствувам како Македонец веќе 3 дена.

Секаде толерираат барем 10 минути.

(или можда веќе не)

Чекајте малку, полека со тој попис и како ќе се попишувате. Ние веќе се потпишавме на списокот на ВМРО против ваков лоповски попис. Ќе видиме што ќе биде со таа иницијатива. Може нема да има попис.

15 е по правило, токму поради тоа се изнервирав.
Нене ќе се пишам Бугарин тоа е геостратешко подобро со надеж дека за неколку години ќе се бара поделба на државава.

И јас ќе се пишам како Бугарин, затоа што просекот на пенисот во Бугарија е 1cm поголем од тој на Македонците.

Само не мора сите што имаме несигурност и чувство на ниска вредност да труеме на темава како ќе се пишиме.
Темава е за пописот...
А пониска вредност од севернофиромистански номад здравје, лебарка у канализација има поголемо достоинство од рандом \\\\\

Темава е за пописот...
А пониска вредност од севернофиромистански номад здравје, лебарка у канализација има поголемо достоинство од рандом \\\\\

Добро те разбирам, ама не мора ние што не можиме женска да ебиме, да ја труеме темава, со нашата беда.

Добро те разбирам, ама не мора ние што не можиме женска да ебиме, да ја труеме темава, со нашата беда.
Темава е за пописот незнам што не ти е јасно и зошто не треба да пишуваме во неа кој како ќе се попише, ако си увреден твој проблем, не ми пишувај офтопик глупости комплекси мали куриња кој ебел кој не ден дрн...

Хмм Македонци за инат на други Македонци ќе се пишуваат бугари.

Прегледај го приврзокот 286505
Шура северџани и Македонци не се ист народ, всушност северџаните моментално се најголеми душмани и непријатели на македонскиот народ.

Последно уредено:
Ќе излези некој процент на бугари дали 1, 5, 10, 15 не е битно, процент кој ќе се зголемува во иднина, заедно со 30-тина проценти албанци кој исто така ќе се зголемува и бујрум не федерализација, не бинационална држава, туку поделба од двата наши добри соседи. Не за џабе бугарски фирми, друштва, организации, претседатели, се вклучени директно или индиректно во пописот.
Интересно е нема графи за етничка припадност, па има можност да им се расипе играта, оние кои ќе се попишуваат од Македонците да се определат како Епирци, Дарданци, Пајонци, Антички Македонци, Смолјани, Ринхини, Драговити, Струмјани, Сагудати, Берзити, Визиготи, Саси, Викинзи, Римјани, Авари, Византијци, Анунаки, Плејаданци, Ретикулијанци и слично, па да се бара правична застапеност на сите во институциите, вметнување на сите овие во Устав, изучување на јазик, користење на јазикот од сите во институциите, обезбедување преведувачи ако некој има потреба, вклучување во приватните фирми, т.е сите работи кои ги бараат албанците, па да си гледаме циркус поголем од моменталниот.

Поголем шупак од народ не постои од македонскиот, бугар ќе се пишел за инат на северџаните. Место ебената држава да форсираше да се попишеме сите да направиме кампањи за иселениците да се попишат, да изградат национално чувство, после се чудат зошто сите си одат епа ќе си идеме и ќе кажуваме дека сме македонски на 10,000 км подалеку од дома зашо дома не можеме. Дно дна од вукојебина со Сомалија некаде тука сме......

Поголем шупак од народ не постои од македонскиот, бугар ќе се пишел за инат на северџаните. Место ебената држава да форсираше да се попишеме сите да направиме кампањи за иселениците да се попишат, да изградат национално чувство, после се чудат зошто сите си одат епа ќе си идеме и ќе кажуваме дека сме македонски на 10,000 км подалеку од дома зашо дома не можеме. Дно дна од вукојебина со Сомалија некаде тука сме......
Јас ти препорачувам и ти да се пишеш бугар, помалку нервози помалку фрустрации, глеј си сеир ќути и дупи си номади.
Македонија повеќе не постои, оваа држава не е држава на македонскиот народ колку побрзо го сварите тоа подобро за вас.

Ќе излези некој процент на бугари дали 1, 5, 10, 15 не е битно, процент кој ќе се зголемува во иднина, заедно со 30-тина проценти албанци кој исто така ќе се зголемува и бујрум не федерализација, не бинационална држава, туку поделба од двата наши добри соседи. Не за џабе бугарски фирми, друштва, организации, претседатели, се вклучени директно или индиректно во пописот.
Интересно е нема графи за етничка припадност, па има можност да им се расипе играта, оние кои ќе се попишуваат од Македонците да се определат како Епирци, Дарданци, Пајонци, Антички Македонци, Смолјани, Ринхини, Драговити, Струмјани, Сагудати, Берзити, Визиготи, Саси, Викинзи, Римјани, Авари, Византијци, Анунаки, Плејаданци, Ретикулијанци и слично, па да се бара правична застапеност на сите во институциите, вметнување на сите овие во Устав, изучување на јазик, користење на јазикот од сите во институциите, обезбедување преведувачи ако некој има потреба, вклучување во приватните фирми, т.е сите работи кои ги бараат албанците, па да си гледаме циркус поголем од моменталниот.

Јас не сум за брзо распаѓање туку 15-20 годишно споро деградирање нека се помачат малце, како што тие ми се смееа кога плаќав казна така и јас ќе им се смеам наредниве години.

Јас ти препорачувам и ти да се пишеш бугар, помалку нервози помалку фрустрации, глеј си сеир ќути и дупи си номади.
Македонија повеќе не постои, оваа држава не е држава на македонскиот народ колку побрзо го сварите тоа подобро за вас.

Ах бе абадал еден, со оглед колку си заебан ти личи да се пишиш за бугарин. Ти си типичен пример за терминот 'избугари' :)

Кој профил по ред ти е ова?

Македонија ќе постои се додека има Македонци, сега низ таков период поминува државата, 500 години турци не дупеле ама пак Македонија/Македонци постојат. Никој не може да забрани како ти национално се чувствуваш.

Ах бе абадал еден, со оглед колку си заебан ти личи да се пишиш за бугарин. Ти си типичен пример за терминот 'избугари' :)

Кој профил по ред ти е ова?
Вообичаено не си човек што вреѓа, ама чим сеа ме навреди сум успеал во намерата да нанесам бар душевна болка на еден номад.
Бугарскиот профил ми е ова.

Вообичаено не си човек што вреѓа, ама чим сеа ме навреди сум успеал во намерата да нанесам бар душевна болка на еден номад.
Бугарскиот профил ми е ова.

Се гледа дека ме знаеш ;)

Сосема нормално е за луѓе кои не знаат кој се и што се, да се пишат таму кај што дува ветрот, за на крај да завршат како Бугари.

Мислам ти личи на карактерот, знаеш 'избугари' е македонски термин. Знаеш што значи?

И јас ќе се пишам како Бугарин, затоа што просекот на пенисот во Бугарија е 1cm поголем од тој на Македонците.

Само не мора сите што имаме несигурност и чувство на ниска вредност да труеме на темава како ќе се пишиме.
Се работи за нова рунда ботови од секторот за Блгари вв чужбина на г-дин Каракачанов. Во оваа специјална акција заклучиле дека сега му е мајката да напумпаат бројки со Бугари во Македонија со наративот за инат од Северџанистан да се попишеме като Блгари.
Прониклива и револуционерна идеја, мора да се признае...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom