ПОПИС 2011-Ќе се преброиме ли?

• Креатор на темата Креатор на темата Karlos sakalot
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Изгледа пак ќе се одложи пописот, потпретседателот на ДПК Абдулменаф Беџети даде неотповиклива оставка. Има информации дека уште 8 други членови на ДПК дале исто така оставка.

Ајде... се` повесело! :pos:

Изгледа пак ќе се одложи пописот, потпретседателот на ДПК Абдулменаф Беџети даде неотповиклива оставка. Има информации дека уште 8 други членови на ДПК дале исто така оставка.

заШТО бЕ така го ОТПовикувал оставКАТА бЕ А??o_O

Ајде бЕ малкУ соживот,коезија...мислим...срамота.

заШТО бЕ така го ОТПовикувал оставКАТА бЕ А??o_O

Ајде бЕ малкУ соживот,коезија...мислим...срамота.
Мисли си ти што сакаш, важно кврц попис.
И не се труди да имитираш нечиј говор (мене не можеш, за да го можеш тоа ќе треба многу учебници да прочиташ), испаѓаш идиот.

Мисли си ти што сакаш, важно кврц попис.
И не се труди да имитираш нечиј говор (мене не можеш, за да го можеш тоа ќе треба многу учебници да прочиташ), испаѓаш идиот.

WTF??(или ти си Абдулменаф Беџети)??

Чим е кврц пописот....тогаш седнување сите на маса....кој сака попис арно,кој нејќе нека се попишува у Косово,Албанија,Бугарија,Србија и сл....важно пописот на Македонија да биде на тој и тој датум...а кој сака да се попише бујрум.

Дознаваме дека како причини за ваквиот чин, Беџети ги навел дека не се исполнети ниту техничките ниту условите од политичкиот договор за во Македонија да се спроведе попис.
без везе. За некого стана чисто политичка операција. Поарно и да нема попис отколку да се оди против меѓународни стандарди и препораки. Тие луѓе ќе се попишат таму во странство, ќе се попишат ваму...на крај ќе испадне земјава држи најмалку 12 милијарди луѓе.

без везе. За некого стана чисто политичка операција. Поарно и да нема попис отколку да се оди против меѓународни стандарди и препораки. Тие луѓе ќе се попишат таму во странство, ќе се попишат ваму...на крај ќе испадне земјава држи најмалку 12 милијарди луѓе.

Ја дотепав Македонија! :D

На темава:
Би сакала да им кажам едно огромно БРАВО на малцинствата во оваа држава, посебно на оние кои сакаат да бидат 25%. Цело време не победуваат со иста финта, а нашиве неписмени џукели кои си играат политичари продолжуваат ефтино да наседнуваат, почнувам да мислам дека е намерно.

Дечки не треба да бидете 25%, оти и вака ви иде одлично! (y)

И овој попис ќе биде фалшификат, како пред 10 год. Ќе попишуваат се живо и мртво!

Попис ќе има, Беџети поднесе оставка
http://kurir.mk/makedonija/vesti/44030-Popis-ke-ima-Bedzeti-podnese-ostavka-

(y)

И овој попис ќе биде фалшификат, како пред 10 год. Ќе попишуваат се живо и мртво!

Не, не.. Ќе се попишува се живо и мртво таму каде што живеат Албанците. Очекувајте интересни случки со "мешаните" двојки попишувачи во етнички мешаните средини. Колку очајнички изгледаме (и двете страни).

Многу се јасни причините....да се попише и вујко му на братучед му од таткова страна што живи у Швицарска веќе 30 години
A sto mislis tie kumanovci sto rabotat vo Avganistan i sto ne e tolku mal broj da ne se zapisat sto ke pravat tie da gi popisat ili ne!!!

A sto mislis tie kumanovci sto rabotat vo Avganistan i sto ne e tolku mal broj da ne se zapisat sto ke pravat tie da gi popisat ili ne!!!
ако е до 12 месеци, по закон и методологија мислам дека треба да се попише. Ако е над 1 година, тогаш не треба.

Тие не отсуствуваат 30 години.
Аман бре што се плашите на 20% ви ги прават законите. Или сакате на 17?

Ја дотепав Македонија! :D

На темава:
Би сакала да им кажам едно огромно БРАВО на малцинствата во оваа држава, посебно на оние кои сакаат да бидат 25%. Цело време не победуваат со иста финта, а нашиве неписмени џукели кои си играат политичари продолжуваат ефтино да наседнуваат, почнувам да мислам дека е намерно.
:D."браво".
Само ова да го изјавеа и да дадеа оставка пред пола година, а не ден пред попис :sick:
Тие не отсуствуваат 30 години.
Аман бре што се плашите на 20% ви ги прават законите. Или сакате на 17?
па прилично е сомнително да се инсистира да се оди против стандардите на ОН. Ако се сигурни на бројката 25% и плус природниот прираст, не би требало да бараат сосем нелогични промени

Пописот е ништо повеќе од политичко пазарење. Точни бројки никогаш нема да излезат барем офцијално не.

Многу се јасни причините....да се попише и вујко му на братучед му од таткова страна што живи у Швицарска веќе 30 години

Кој секоја година на оваа држава и дава инфузија од 20.000 евра , без кои би завршиле полошо и од Грција.
И кој му ја купи куќата на Зоран , наместо 50.000 евра , за 100.000 евра , и сега Зоран е богаташ.
Таквите како вујкото на братучед му од таткова страна што живи во Швицарска мора да им се даде медајла за посебна заслуга. Да не беа тие , ти реков што ќе се случеше.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom