ПОПИС 2011-Ќе се преброиме ли?

• Креатор на темата Креатор на темата Karlos sakalot
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
се е можно......ако си им сумнив........и јас купив со пари од странство........ама не е скапа......плус и у работен однос сум така да не веруам.....да се занимават со мене си кажав дека имаме две аута........
Многу сериозно ме свати ме интересира што прашања поставуваат општо?

Многу сериозно ме свати ме интересира што прашања поставуваат општо?
Прашуваат дали работиш, колку време, колку земаш плата, дали имаш кола и која ѝ е вредноста. Исто и дали имаш подигнато кредит за неа. Мене такви прашања ме прашуваа.

do
Прашуваат дали работиш, колку време, колку земаш плата, дали имаш кола и која ѝ е вредноста. Исто и дали имаш подигнато кредит за неа. Мене такви прашања ме прашуваа.
добро, прашањата се различни од место во место? мене НЕ ме прашаа колкава плата земам, ниту за вредноста за колата.ниту пак за кредит!???!

А да ми го попушат еднаш може?

Или тие што те попишувале си играле мајтап со тебе, или ти играш мајтап тука со нас. Трето нема.

Не заебавај..за куќа/стан да прашуваат,година на градба и сл..ама за кола ја прашање немав

Не заебавај..за куќа/стан да прашуваат,година на градба и сл..ама за кола ја прашање немав

Кај мене прашувале дали работам, со што одам на работа, колку километри поминувам во денот, дали имам кола, итн...
Собираат статистички податоци, тоа е тоа.

Или тие што те попишувале си играле мајтап со тебе, или ти играш мајтап тука со нас. Трето нема.

Не верувам дека игра мајтап пошто и мене ме прашуваа вакви работи, колку коли имате :)

Не верувам дека игра мајтап пошто и мене ме прашуваа вакви работи, колку коли имате :)
Да, тоа прашуваат. Ама повеќе од сигурен сум дека не прашале колкави примања имате, дали на кредит сте ја купиле колата и колкава е нејзината вредност.

Да, тоа прашуваат. Ама повеќе од сигурен сум дека не прашале колкави примања имате, дали на кредит сте ја купиле колата и колкава е нејзината вредност.

Де бе собираат статистички податоци, што ти е толку чудно?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom