Crazy in Love
Here's looking at you kid.
Ооооо ПРОПАГАНДА, ПРОПАГАНДА!
ОВДЕ НЕ УСПЕВА ПЕРЕЊЕТО МОЗОК!
ОВДЕ НЕ УСПЕВА ПЕРЕЊЕТО МОЗОК!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Vlezot vo Nato ni e edinstveniot spas koj moze da ja obezbedi idninata na nasata drzava .
da tocno , ke dojdeme pred parlamentot no znaete zosto za da go podrzeme posledniot predlog na Nimic , a znaete zosto ke go podrzeme, za VLEZ VO NATO , ZA VLEZ VO EVROPSKA UNIJA , ZA MAKEDONIJA BEZ VIZI , ZA BOGATA MAKEDONIJA, ZA NAMALUVANJE NA NEVRABOTENOSTA, ZA POGOLEMI PLATI , ZA PODOBRO UTRO NA MENE I NA MOITE DECA.
Narode Makedonski razbudete se, dosta so toj lazen patriotizam , zarem ne gledate deka makedonskiot identitet poleka no sigurno go gubime so albanskoto malcinstvo, so nezavisno Kosovo, so bugarskite pasosi i drzavjanstva.
Vlezot vo Nato ni e edinstveniot spas koj moze da ja obezbedi idninata na nasata drzava .
Алоо, кога мајка ти ти вика да се лечиш, татко ти ти вика да се лечиш, пријателите ти викаат да се лечиш и ја сеа ти викам да се лечиш, зашто не го направиш тоа?da tocno , ke dojdeme pred parlamentot no znaete zosto za da go podrzeme posledniot predlog na Nimic , a znaete zosto ke go podrzeme, za VLEZ VO NATO , ZA VLEZ VO EVROPSKA UNIJA , ZA MAKEDONIJA BEZ VIZI , ZA BOGATA MAKEDONIJA, ZA NAMALUVANJE NA NEVRABOTENOSTA, ZA POGOLEMI PLATI , ZA PODOBRO UTRO NA MENE I NA MOITE DECA.
Narode Makedonski razbudete se, dosta so toj lazen patriotizam , zarem ne gledate deka makedonskiot identitet poleka no sigurno go gubime so albanskoto malcinstvo, so nezavisno Kosovo, so bugarskite pasosi i drzavjanstva.
ахаааааааааааааааСо очилата La Espanola а другата е Crazy in Love (се надевам неам печатни грешки во пишувањево).
А го имаш и Точкест во позадина.