M1K1 007
не у еу
Намачкај си нешто на јазикот, аерокрем, урда или нешто слично, со сув газ риби не се лови?
Пази само со урдата, на друго место не дава добри ефекти :pusk:

а дали другарот има слушнато за колгејт и слични?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Намачкај си нешто на јазикот, аерокрем, урда или нешто слично, со сув газ риби не се лови?
Пази само со урдата, на друго место не дава добри ефекти :pusk:

Сум го гледал Saw, таму ги врзува за кревет ги соблака и им го корне јазикот...и ги бакнува
Ауу, не знам, знам со маска е, ептен имаше јаки сцени. Има и други филмови, нека гледа, нека учи-пример сексот и градот, сексот и градот 2...од филм најбоље се учи. Ја од таму научив доста ствари:pos2:
а кој дел беше тоа? оти јас само првите 3 ги имам гледано (мора да ги спуштам и сите да ги догледам)
Risto1;3927921 abe [B напиша:2 meseci odime nejke da mi pusti[/B] ... stramota e !
, tuku... da ne e frigidno be devojcheto !?????
daj batali ja be eeeeeeej- fati si nekoja posaglam - ta dzitni i se ko gladen cigan na sliva
Да знаеше шо/како немаше да бара помошКлешти во рака и натаму знаеш шо како..

Она јазик не ти пушта 2 месеци, а за предигра изглеа ќе почекаш до прва брачна ноќаа ќе и ебам матер...![]()
Фати се ќе пушти, ако се муваш то тие како TRIAL VERZIJA на производо.........Понуди и КРАК - во превод ФАТИ СЕ!!!.........
абе алоооо, експерту, работава е алармантна, снашката не но го бендисува зетчево 
Значи се` што треба да направи е да се фатат?абе алоооо, експерту, работава е алармантна, снашката не но го бендисува зетчево
![]()
Шпанска мушичка брат лупни и во сокот.

kazite kako da ja nateram da mi pushta jazik dodeka se muvam... !!