Pomosh!

• Креатор на темата Креатор на темата Risto1
  • Време на започнување Време на започнување
Намачкај си нешто на јазикот, аерокрем, урда или нешто слично, со сув газ риби не се лови?
Пази само со урдата, на друго место не дава добри ефекти :pusk:

:pos::pos::pos::pos::pos:

а дали другарот има слушнато за колгејт и слични?

Сум го гледал Saw, таму ги врзува за кревет ги соблака и им го корне јазикот...и ги бакнува

Сум го гледал Saw, таму ги врзува за кревет ги соблака и им го корне јазикот...и ги бакнува

:pos2:

а кој дел беше тоа? оти јас само првите 3 ги имам гледано (мора да ги спуштам и сите да ги догледам)

:pos2:

а кој дел беше тоа? оти јас само првите 3 ги имам гледано (мора да ги спуштам и сите да ги догледам)
Ауу, не знам, знам со маска е, ептен имаше јаки сцени. Има и други филмови, нека гледа, нека учи-пример сексот и градот, сексот и градот 2...од филм најбоље се учи. Ја од таму научив доста ствари
Али ова е врв, Струмка раскажува филм...учи сине оти...

Risto1;3927921 abe [B напиша:
2 meseci odime nejke da mi pusti[/B] ... stramota e !

a be bate- da NE puknesh -me iznasmea :pos:, tuku... da ne e frigidno be devojcheto !????? :pos:daj batali ja be eeeeeeej- fati si nekoja posaglam - ta dzitni i se ko gladen cigan na sliva:pos:

Фати се ќе пушти, ако се муваш то тие како TRIAL VERZIJA на производо.........Понуди и КРАК - во превод ФАТИ СЕ!!!.........

Фати се ќе пушти, ако се муваш то тие како TRIAL VERZIJA на производо.........Понуди и КРАК - во превод ФАТИ СЕ!!!.........

Значи се` што треба да направи е да се фатат? :pos: абе алоооо, експерту, работава е алармантна, снашката не но го бендисува зетчево :pos:

Значи се` што треба да направи е да се фатат? :pos: абе алоооо, експерту, работава е алармантна, снашката не но го бендисува зетчево :pos:

Нормално дека само да се фати , после од јазик гла нема да крени хахахахахха ........... а дека е алармантна работава , ако не го бендисува ........ БЕГАЛКА ЧЕ ЈА ЗЕИМЕ, АК ТРЕБА ЦЕЛ ГРАД ПРОТИВ НИВ ДА БИДИ, И СЕРЕНАДА КЕ И СВИРИМЕ СИТЕ ОД ФОРУМОВ ПОД ПЕНЏЕРЕ....а ако живее на Приземје серенадата ќе се одвива така што сите ќе се качат на камион назад и како овие од К-15 ке се паркираме и ке пееме........ па уште ако чупето се вика ЕВА мх мх мх штрумфастично...

Ама факат работа е шо не знаеме колку години се ....може на девојчето и е прв па стегната е ...може не е толкава стипса..

Шпанска мушичка брат лупни и во сокот.

Шпанска мушичка брат лупни и во сокот.

Ехее полека..... и ако му ставиш вакво гледај да ја возиш во автоматик кола , оти ако му ставиш многу, сојузник со тебе може и мењачо да биде :vozbud:

kazite kako da ja nateram da mi pushta jazik dodeka se muvam... !!

Ристе, за да направиш да ти пушта јазик девојката мора да направиш една традиционална Македонска Магија такозвана “Сторение“

За овој рецепт потребно ти е:

1 нога од жаба
2 Рогови од полжав
1 опашка од гуштер
1 пердув од газо на кокошка
1 јајце од ној
1 цигара
и 1 нескафе.

Ногата од жабата и роговите од полжавот се матат во блендер 28 минути додека не се добие смеса како жабји полжав.
Откако се измати смесата се додава сол по вкус (ако сака чупето ако не стави 2-3 капки ликер од јагода) и додај ја опашката од гуштерот и со пердуво од кокошката мешај ја смесата.
Скрши си го јајцето од ној од глава и измати го сето то и стави го релна да се печи на 250 степени , 15 минути, повремено потурање вода да не загори.

Додека го чекаш, запали си цигарата и напиј се едно нескафе класик за да ти почни убо утрото, оти по утрото денот се познава (од тука потекнува и митот за гледање на утринско кафе)

Откако ќе го напрајш сето ова, ќе излезе нешто слично на пица, однеси ја типката во ресторан и кажи и дека ти си келнерот па почастија со пицата. После ова јадење, типката ќе почни да повраќа, со јазикот изваен надвор, а ти во тој момент залапај ја и стисни со забите на јазиукот и так ќе добиеш и ти јазик в уста.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom