Pomosh!

• Креатор на темата Креатор на темата Risto1
  • Време на започнување Време на започнување
Шпанска мушичка брат лупни и во сокот.
ако нема шпанска може и домашна, само нека се стори работава, сите навијаме да бидне

Еве ти совет. Ќе купиш ментол љути бомбончиња. Ќе земеш чашиња со средна висина. Две. Ќе ставиш по едно бомбонче во секое чашенце и ќе и го дадеш. Ќе и кажеш дека е љубовна игра во која ќе уживате двајцата.
Со јазикот ќе го бркаш бомбончето додека не го излижеш. Тоа важи и за двајцата. Толку треба да е долг еден бакнеж. А јас прв пат слушам за женско кое не сака љубовни бакнежи. Провери тоа полот? А за другото ќе ти кажам рецепта со лижалче. Ама стигни до таму.:pos2:

А за Биточани се посебна приказана. Тие немаат проблем со вакви „глупости“. Кога бев БТ девојките ми ја казаа приказната за Битолчаните

Некоја жена останала девица после три брака
- Првиот беше французин - го интересираше францусли начин на љубов
- вториот беше грк - (тиит)
- а третион Битолчанец- секогаш и велел „ леле вечер што ќе ти направам“ а таа вечер никогаш не дошла

Испеј и ја песнава.......
......и има 2 саата да те лиже

Епа почекај уште малце , првите 6 месеци јазиче, па после 6 месеци цице , па 6 месеци газе , па 6 месеци другото цице и така за некој 24 години ке и праиш сефте. Трпение спасение.

Ја не би се бунел многу ако се друго добивам -орално, вагинално...јазик за мување не ми треба. Ма ни мување.

ако имаш достоинство, и ако си маж вистински, ќе и ги удриш клоците, она тебе без јазик??? па тоа е богохулие, да сум некоја сила во државава одма закон ќе воведам за користење на јазик...
послушај ме и батали ја
она тебе :nerv:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom