Pomosh!

• Креатор на темата Креатор на темата Risto1
  • Време на започнување Време на започнување
Два месеци? Вака така за едно 10 години ќе успееш и да и грицнеш пупак...би сакал да сум на твое место.

e добро де, од дијалектот е тоа, ние во гостивар му користиме ако не си знаел и за машко и за женско
Колку што знам и битолчани користат му (му рече на сестрата), можда и прилепчани...па и ја користам, интересно е :)

Гризни и го и повлечи си го со заби јазикот нејзин. Она тебе нема да ти го пушта...................

--- надополнето ---

У овие модерни времиња не се знае :pos:

:pos: :pos: :pos:

Заби...евентуално моторцангла, нешто за извлекување.

Можеби девојчето од искуство не сака, некој ако пред тоа ја има гризнато или излигавено...си пробал бе со мастика на ти ја дај ми ја?
више не смеам да зуцнам, ќе прочита некој, нема да ми купува више мастики

Па како да ти пушти јазик кога само 2 месеци се мувате:vozbud:

Да не е од Егејска Македонија ( егејка) шо е ваква стипса? она тебе нема јазик...

Намачкај си нешто на јазикот, аерокрем, урда или нешто слично, со сув газ риби не се лови?
Пази само со урдата, на друго место не дава добри ефекти :pusk:

Да не имаш и ти лошо искуство па се јави на помош?

А добро пак ти? :vozbud: ај сеа знаеме дека и јас имав љубовен проблем ама не ваков...:pos2: али вакво "искуство" никад до сеа не сум имал

А добро пак ти? :vozbud: ај сеа знаеме дека и јас имав љубовен проблем ама не ваков...:pos2: али вакво "искуство" никад до сеа не сум имал

Јас си помислив дека си ја утнал темата :pos: Ако имаш, темата онаму те чека, си знаеш :smir:

Пикни сладолед во грло.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom