Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
На вакви теми неможеш да имаш свое мислење освен да го кажеш она што веќе постои.Плус менторО мисли да не користите wikipedia во смисла на copy-paste.Преведувај.хмм епа не смеам од wikipedia ни забрани менторо.. иначе немаше да отворам тема...
Демек Википедија е единствена страна со информации на интернет за Мајкрософт?хмм епа не смеам од wikipedia ни забрани менторот.. иначе немаше да отворам тема...
Се е океј ама ние не знаеме што ти фали тебе во проектот да не се повторувам тоа само ти си знаеш.хахах па ок де барам јас и имам најдено некои работи е сега ако имам нешто прескокнато а е интересно можи да ми пратите затоа и е темава
па всушност мене уште не ми е ни почнат проектот јас сум уште во фазата на барање материјал . значи било каква содржина е корисна па после јас ќе ги извлечам работите шо мислам дека се најпотребниСе е океј ама ние не знаеме што ти фали тебе во проектот да не се повторувам тоа само ти си знаеш.
П.С Мајкрософт е многу опширна тема така да не знам каква помош очекуваш, ако имаш некое конкретно прашање тука сме да помогнеме.
Не ме сфаќај погрешно не те критикувам што бараш помош тоа е добро мене ми пречи што ти сам не знаеш што бараш, а ако ти не знаеш што бараш не гледам начин како ние можеме да ти помогнеме.па всушност мене уште не ми е ни почнат проектот јас сум уште во фазата на барање материјал .
Ако сакаш супер материјал, најди интервјуто со Пол Ален за почетоците на Мајкрософт, и как са почнале.па всушност мене уште не ми е ни почнат проектот јас сум уште во фазата на барање материјал . значи било каква содржина е корисна па после јас ќе ги извлечам работите шо мислам дека се најпотребни