Помош за проекти (побарај и помогни на оние кои бараат помош)

• Креатор на темата Креатор на темата Anck-Su-Namun
  • Време на започнување Време на започнување
Камо среќа да беше само тоа. Се фалеше дека гугл ќе го прегазат со тоа бингото. Еднаш тврдеше дека ИЕ бил најдобар браузер. Не само што изгледа ретардиран, туку стварно е. Ја само се чудам како Били му остави толкава империја да ја ебе експресно.
како мислиш да ја ебе експресно..шо му напрај Балмер на Microsoft ?

Балмер го дотера МС до амбис. Немаат ништо да понудат. Губат пазар на ПЦ-а, губат добивка од ОС, губат со мобилниот систем, губат со екс боксот. За 3 месеци паднаа повеќе од 10% и уште ќе паѓаат. МС е најнеперспективната фирма денес, и сите очекуваат само надолу да оди. Балмер еба се, од Виста, преку Бинг до системот за мобилни.

Балмер го дотера МС до амбис. Немаат ништо да понудат. Губат пазар на ПЦ-а, губат добивка од ОС, губат со мобилниот систем, губат со екс боксот. За 3 месеци паднаа повеќе од 10% и уште ќе паѓаат. МС е најнеперспективната фирма денес, и сите очекуваат само надолу да оди. Балмер еба се, од Виста, преку Бинг до системот за мобилни.
епа тогаш човекот е стварно тежок идиот...ама зато тука е и генијот Бил...и се надевам дека ќе успее да го врати Microsoft..и баш сакам да видам дали xbox720 ќе има некаков успех или ќе доживее тотален неуспех поради идејата да ги кодираат игрите за да можат да се играат само на една конзола :D

епа тогаш човекот е стварно тежок идиот...ама зато тука е и генијот Бил...и се надевам дека ќе успеј да го врати Microsoft..и баш сакам да видам дали xbox720 ќе има некаков успех или ќе доживее тотален неуспех:D
Били е во пензија и не се враќа, го продаде најголемиот удел во МС. Самиот госпот не може да со спаси микрософт од сегашната ситуација.

Ај малку помош ако може, треба да правам проектна со наслов

Пофалното слово на нашиот блажен татко и учител словенски Кирил филозоф.

Се сокапав од барање и само ова го најдив, има други линкови ама ист е текстот како овој. Проектната треба да биде најмалку 12 страни а јас 1 страна неможам да најдам...

Има ли некој материјал за проектна задача по математика на тема комбинаторика?
Фала однапред.​

Има некој нешто за ефект на стаклена градина??

треба да правам матурска проектна со насолв "патувањето на Феликс Баумгартнер". Ако има некој нешто што би можело да ми помогне или некаква насока... нека поше :)

Ако може некој да ми најде податоци некакви за БДП на македонија од 1991 до 2011. Фала :D

леле бе ништо да кажете само барате

Каде можам да најдам книга за Хераклеја?

Ми треба помош околу мојата тема за проектна „Инвестиции и штедење“ во делот за штедење.Ако има некој материјал нека пушти линкче или нека каже од која книга што како...

дане му се наоѓа на некој проектна задача за непрекинати извори за напојување? итно е многу до петок ми треба :D

Дали има некој проектна за "Графикони во Ексел"?
Или некоја слична тема да се ориентирам според неговата...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom