Помош за проекти (побарај и помогни на оние кои бараат помош)

• Креатор на темата Креатор на темата Anck-Su-Namun
  • Време на започнување Време на започнување
Јас треба да правам проекти за два предмета: етнички групи и социологија на спорт. Дали има некој правено ваков проект ако има материјал или пак проектот да ми го даде :toe:

Ако има некој нешо за ДЕТЕРМИНАНТИ семинарска или материја нека пише фала однапред :)

Некој ако може да најде некое материјалче за фактори на бизнис климата и нивното значење за економијата на земјата .. фала унапред =)

Ми треба да направам проект на тема Спорт....Значи може било кој спорт..........Ај ако сака некој и ако може нека ми објасни како шо оти до сега не сум правел и не знам како оди тоа......Итно е многу

Дали има некој прокети по географија ми треба за матура да избема тема ?

Ја имам географја за Р.М ама многу страни е(30) ќе треба да ја скратиш!

Да ја најдам па ќе пишам ПП.

Има некој нешто, било што на тема Архитектура на процесори? Не ми е за семинарска, ниту за проект, само онака за читање. Ама брзо ми треба, итно да не речам.

Дали некој има материјал за WWW и HTTP? На било каков јазик (македонски,англиски,српски,бугарски). PDF, Word шо било, само од Википедија не ми давајте :D

Ako ima nekoj matematika 1 za na gradezen fakultet da mi skenira nekoi listovi: za Plostina na krivoliniski trapez. definicija za opredeleni integrali . i teoremi za sredni vrednosti

Ми треба за проектна задача по Информатика,ако има некој или знае од кај да побарам тема за Windows нека постира овде.. фала однапред:smir:

некој да не има некаков труд на македонски за ефектот на стаклена градина? :smir:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom