Помош за проекти (побарај и помогни на оние кои бараат помош)

• Креатор на темата Креатор на темата Anck-Su-Namun
  • Време на започнување Време на започнување
ајде кој знае Java vo Eclipse да ми помогне со полагањето

за цената ке се договориме ИТНО!!!!!

mi treba nekoj sto se razbira od asembler emu8086 da mu dadam da mi resi edna proektna zadaca ne e problem za pari.

Ајде малку помош, ако некој знае нешто повеќе за Edsym8051 нека ми пише ПП да се договориме нешто.

Дечки нешто за Публицистички стил (на пишување)... ? Не дека неможам да составам нешто freestyle сите знаеме за тоа по нешто сигурно ама ако има некој текст на итнернет на готово па само да се научи би бил благодарен ако го споделите со мене.....

Дечки ме интересира, колку евреи е семестар на државен со Кофинансирање? :)

Ми треба помош за бизнис план, имам на power point според тоа треба да се обработи али поима немам што да пишувам. има некој исксутво со ова или пак ако на некој му се наоѓа бизнис план нека пушти :)

Најде бизнис план или сеуште ти треба? Ако ти треба пиши ПП ќе ти пратам.

семинарска нешто од областа на психологијата ако има некој да ми даде би му бил благодарен или да ми најде материјал ФАЛА:salut:

400 евра највисока партиципација (кофинансирање).

Аха, а рецимо со новите програми од оваа година нешо кажуваше министерот ќе се менувало, ме интересира за Философски факултет колку изнесува кофинансирањето.

Данкишн. :)

Аха, а рецимо со новите програми од оваа година нешо кажуваше министерот ќе се менувало, ме интересира за Философски факултет колку изнесува кофинансирањето.

Данкишн. :)

Епа намалија од 800 евра ли (на некои факултети што беше по толку) не сум сигурен на 400 евра.
Провери на УКИМ.

Ми треба проект по Физика,нешто за фисија,ако има некој нешто пишувано или знае од каде да најдам нека пише..
Имам за атомските бомби и процесот на фисија и фузија, и е Power Point презентација, ако мислиш дека ќе ти помогни кажи на пп и ќе ти ја пратам.

Друго ме интересира, мора ли матурантите (вонредно или редовно завршени) на оваа учебна година, да имаат положено државна матура или може и без неа да се аплицира за место на факултет?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom