Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
значи фирми на твое име можеш да имаш колку сакаш...Да прашам нешто... Дали е можно во исто време да поседувам две фирми?
Имам на ум на пример прво да отворам фирма за жито (како суров материјал да произведувам) и после тоа да отворам пекара и леб да праам.
Па прашувам дали е можно суровиот материјал од едната фирма да го префрлам на некој начин (ако е можно бидејќи и двете ќе бидат во моја сопственост, нели) во другата фирма? Можно е ова во играва?
Ја играм играва една недела скоро 13 левел сум,не ми е јасно од каде се купваат некој тикети за во друга држава и за шо одите во други држави????
во акаунтот ти се никој не ти ги зема.....проверине ми е јасно зошто бугарка станав :S парите ми ги нема сем златниците :nesum:
а како бугарка станав? како можам пак македонка да бидам ?
провери сигурно дал си бугарка.....првото под сликата ти е локација на живеење,одма под него твоето државјанство....со среќаа како бугарка станав? како можам пак македонка да бидам ?
Нели кога ќе ја насочиш стрелката на здравје има на пример 200 health ro recavery ,што значи тоа ?
И како може да добијам бонус од пријатели за работа и тренинг , доле знам има Invite Friend и некој линк ,што треба да напраам со линкот ? И што треба да направи тој што ќе стисне на линкот ,или треба само да стисне на линкот ? Ајде ве молам за ова ме нервира што немам бонус од пријатели !
200 health to recovery значи дека уште толку можеш да излечиш тој ден. Има дневен лимит од 300 health.
За пријателите, треба да се регистрираат преку твојот линк.