Помош за нови играчи

• Креатор на темата Креатор на темата Toneh
  • Време на започнување Време на започнување
фала многу, сега видов и се чудев кој ми дал хехе.
јас сум 4ти левел... ама ја имав уклучено пред .. 2 - 3 месеци еднаш.. и умрел чоекот :) па денес од кога ја видов темава почнав пак, да видам што има понатака

фала многу, сега видов и се чудев кој ми дал хехе.
јас сум 4ти левел... ама ја имав уклучено пред .. 2 - 3 месеци еднаш.. и умрел чоекот :) па денес од кога ја видов темава почнав пак, да видам што има понатака

Знам дека си од дамна и преку мој реферал си регистриран ако памтиш само од друг форум, Бадијала :)

хаха да да епа кај и да е ке фатам 6ти левел треба ? за да добиеш злато ?
:)

јас тотален noob сум :smir:,кажете некои tips & tricks :))))

Може некој да ми прати некој гифт ? Од дамна ја немам играно играта па велнесот ми падна на 27.Благодарам.:back:

ЈузерНаме: gogothor

Нов сум, се регистрирав пред некој саат време. Сега немам појма, што да работам. Изработив сичко, што ми говореше тој стариот горе, во ќошот. Најдов работа, ставив аватар, сега 3 лвл вежбав со армијата, и веќе нема и незнам што да работам?
Помагајте, да ја сватам играта.

Metono1[mkd];3043141 напиша:
Нов сум, се регистрирав пред некој саат време. Сега немам појма, што да работам. Изработив сичко, што ми говореше тој стариот горе, во ќошот. Најдов работа, ставив аватар, сега 3 лвл вежбав со армијата, и веќе нема и незнам што да работам?
Помагајте, да ја сватам играта.
Sve sto ti treba pomos mozes da najdes ovde

го видов тутириалот, ама неможам да најдам кај да видам колку леба имам. Тонинтер ми прати 4 парчиња, ја купив едно, а незнам да видам кај ми се.

Metono1[mkd];3043172 напиша:
го видов тутириалот, ама неможам да најдам кај да видам колку леба имам. Тонинтер ми прати 4 парчиња, ја купив едно, а незнам да видам кај ми се.

Кликни на името твое, кое се наоѓа под аватарот, на левата страна. :)

Стигнав 5 левел у индонезија, ЈАВА, и сега кој да напаѓам незнам ај помош.

Имам 43 велнес и ако ми треба нека прати некој донации :smir:?

Dejo_MKD

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom