Знам дека си од дамна и преку мој реферал си регистриран ако памтиш само од друг форум, Бадијалафала многу, сега видов и се чудев кој ми дал хехе.
јас сум 4ти левел... ама ја имав уклучено пред .. 2 - 3 месеци еднаш.. и умрел чоекот па денес од кога ја видов темава почнав пак, да видам што има понатака
Да...5 злато.хаха да да епа кај и да е ке фатам 6ти левел треба ? за да добиеш злато ?
Да кога ќе стигнеш 6-ти левел добивам 5 злато.хаха да да епа кај и да е ке фатам 6ти левел треба ? за да добиеш злато ?
http://forum.kajgana.com/showthread.php?t=41018јас тотален noob сум :smir:,кажете некои tips & tricks )))
Обрати се до Macedonia Red CrossМоже некој да ми прати некој гифт ? Од дамна ја немам играно играта па велнесот ми падна на 27.Благодарам.:back:
ЈузерНаме: gogothor
Sve sto ti treba pomos mozes da najdes ovdeMetono1[mkd];3043141 напиша:Нов сум, се регистрирав пред некој саат време. Сега немам појма, што да работам. Изработив сичко, што ми говореше тој стариот горе, во ќошот. Најдов работа, ставив аватар, сега 3 лвл вежбав со армијата, и веќе нема и незнам што да работам?
Помагајте, да ја сватам играта.
Metono1[mkd];3043172 напиша:го видов тутириалот, ама неможам да најдам кај да видам колку леба имам. Тонинтер ми прати 4 парчиња, ја купив едно, а незнам да видам кај ми се.
I tamu ti pisue Inventory i imas slikicki od lebovite i toa e toa.Кликни на името твое, кое се наоѓа под аватарот, на левата страна.