Помош за нови играчи

• Креатор на темата Креатор на темата Toneh
  • Време на започнување Време на започнување
А чекај малку, ако почниш да се тепаш, мојш да излезиш од тепачка кога сакаш?

еј каде се собира најубаво пари од србија сакам дас е преселам во америка?

еј каде се собира најубаво пари од србија сакам дас е преселам во америка?

Русија, Турција или Индонезија...
Ако одиш во Америка, ке се бориш против нас :wink:

А чекај малку, ако почниш да се тепаш, мојш да излезиш од тепачка кога сакаш?

Незнам како ја замислуваш ти тепачката :pos2: но не е страшно верувај ми...еве ти еден туторијал на Македонски каде што се објаснети некои основни работи....прочитај го па ако има нејасни работи можеш да прашаш...:salut:

Незнам како ја замислуваш ти тепачката :pos2: но не е страшно верувај ми...еве ти еден туторијал на Македонски каде што се објаснети некои основни работи....прочитај го па ако има нејасни работи можеш да прашаш...:salut:
A link do tutorijalot:toe::vozbud::smir:

A link do tutorijalot:toe::vozbud::smir:

Сигурно е заборавил да го вметне линко...

Еве линк до туторијалот:
Што треба да знаете на почетокот... Туторијал за почетници [MKD]
http://www.erepublik.com/en/article/-mkd-1-1107970/1/20

Сигурно е заборавил да го вметне линко...

Еве линк до туторијалот:
Што треба да знаете на почетокот... Туторијал за почетници [MKD]
http://www.erepublik.com/en/article/-mkd-1-1107970/1/20

Фала и на драгон што ме ребраше и на Кирил за помошта :pos2::smir:
јебига грешки сме луѓе правиме :toe:

еј как може да купам злато ?

Дечки купив една компанија, па сеа ми треба малку помош ако имат некој доброволец да помогнит, враќам дупло(ко ќе застанам на нозе). Фирмата е MkWeapons, и покрај парична помош добро би ми дошла и менаџерска, ако имат некој искусен. Поздрав до сите!

Дечки купив една компанија, па сеа ми треба малку помош ако имат некој доброволец да помогнит, враќам дупло(ко ќе застанам на нозе). Фирмата е MkWeapons, и покрај парична помош добро би ми дошла и менаџерска, ако имат некој искусен. Поздрав до сите!

Пиши ингејм порака!
Alen_001

Пиши и на мене јас имам q3 компанија за оружје.
thedragon

Ок е, милслам дека се снајдов сега засега.....малку сум затка со пари и се ми е кнап ама ок е....а иначе ако напрам организација можам фирмата да ја префрлам на то име....за да можам да работам јас пак?

Ок е, милслам дека се снајдов сега засега.....малку сум затка со пари и се ми е кнап ама ок е....а иначе ако напрам организација можам фирмата да ја префрлам на то име....за да можам да работам јас пак?
Е друже си се зафркнал исто како мене не може да ја префрлиш туку само да ја продадеш и немој да си зафркнал да ја ставиш за еден голд и некој друг да ти ја земе.

Епа да се договорам со некој од вас да ми ја купи за 20 голд па да му ги вратам парите, па јас пак да ја купам од него со организација и да ми ги вратит парите?

Ама пошо сум останат со к**** в уста, би ве замолил некој за услуга да ги напрајме ротациите па јас да му должам 5 голд за организација, ако имат доброволец ве молам пишете ми на KiriusMK...

Како да отидам во друга држава ми вели дека немам карта ... кај може да купам ?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom