Русија, Турција или Индонезија...еј каде се собира најубаво пари од србија сакам дас е преселам во америка?
Незнам како ја замислуваш ти тепачката :pos2: но не е страшно верувај ми...еве ти еден туторијал на Македонски каде што се објаснети некои основни работи....прочитај го па ако има нејасни работи можеш да прашаш...:salut:А чекај малку, ако почниш да се тепаш, мојш да излезиш од тепачка кога сакаш?
A link do tutorijalot:smir:Незнам како ја замислуваш ти тепачката :pos2: но не е страшно верувај ми...еве ти еден туторијал на Македонски каде што се објаснети некои основни работи....прочитај го па ако има нејасни работи можеш да прашаш...:salut:
Незнам како ја замислуваш ти тепачката :pos2: но не е страшно верувај ми...еве ти еден туторијал на Македонски каде што се објаснети некои основни работи....прочитај го па ако има нејасни работи можеш да прашаш...:salut:
Сигурно е заборавил да го вметне линко...A link do tutorijalot:smir:
Сигурно е заборавил да го вметне линко...
Еве линк до туторијалот:
Што треба да знаете на почетокот... Туторијал за почетници [MKD]
http://www.erepublik.com/en/article/-mkd-1-1107970/1/20
Пиши ингејм порака!Дечки купив една компанија, па сеа ми треба малку помош ако имат некој доброволец да помогнит, враќам дупло(ко ќе застанам на нозе). Фирмата е MkWeapons, и покрај парична помош добро би ми дошла и менаџерска, ако имат некој искусен. Поздрав до сите!
Пиши и на мене јас имам q3 компанија за оружје.Дечки купив една компанија, па сеа ми треба малку помош ако имат некој доброволец да помогнит, враќам дупло(ко ќе застанам на нозе). Фирмата е MkWeapons, и покрај парична помош добро би ми дошла и менаџерска, ако имат некој искусен. Поздрав до сите!
Е друже си се зафркнал исто како мене не може да ја префрлиш туку само да ја продадеш и немој да си зафркнал да ја ставиш за еден голд и некој друг да ти ја земе.Ок е, милслам дека се снајдов сега засега.....малку сум затка со пари и се ми е кнап ама ок е....а иначе ако напрам организација можам фирмата да ја префрлам на то име....за да можам да работам јас пак?