Помош за нови играчи

• Креатор на темата Креатор на темата Toneh
  • Време на започнување Време на започнување
Како да отидам во друга држава ми вели дека немам карта ... кај може да купам ?
Market --> Market Place
и после бираш тамо Ticket има си купуеш

и кажи ник да те аднеме xD

Magical.MKD .. ама не знам да ја играм многу т.е ич се мачам сега :D

Глеам 3ти левел си само,не се преселувај уште нигде
еве ти туторијал како да играш до 6ти левел тука подоцна веројатно ќе се снајдеш
не е нешто сложена играва
Ако не ти е јасно нешто друго,слободно прашај :)

Има нешто македонско да се зачленам ?

Има нешто македонско да се зачленам ?

Имаш форум, 2 партии, 10-тина компании и милијарди организации македонски :icon_lol:

Држава нема али ке биде кај и да е .... за 1-2-3-10 месеца :)

Имаш форум, 2 партии, 10-тина компании и милијарди организации македонски :icon_lol:

Држава нема али ке биде кај и да е .... за 1-2-3-10 месеца :)

Држава ќе има само под кое име :S

Еј ке може да се зачленам во некоја армија,па да ми даваат бесплатно оружје ? Никот ми е Dejan Bogdanovski

Еј ке може да се зачленам во некоја армија,па да ми даваат бесплатно оружје ? Никот ми е Dejan Bogdanovski

Па сега се во тек подготовките за формирање на Македонска воена единица во Турција, може да се пријавиш кај burakkocamis . Па кога ќе почнат ќе бидеш известен, и ќе се преселиш во Турција. Инаку платите односно оружјата нема да бидат баш многу.

Dekoh :)

Add me :)) И да ми каже некој , дали одма можам да тренирам (александар/наполеон/срањава) шо се за армија ? Сакам да се тепам , али неам лвл =( Као најбрзо да кревам лвл или да иам влијание врз нешо за да и помогнам на државата ?

Кај Тонех сум у Русија ;)):smir:

^ Трењирај Standart Training,само тоа и можеш ти пошо немаш пари уште сигурно
Да се тепаш може од 5ти левел,а да помогнеш нешто не веруем дека можеш за сеа
http://www.erepmacedonia.com/ Зачлени се на форумов,побарај да те активира Macedonian_Lion,читај повремено што се случува
и тоа е тоа :)

Dekoh :)

Add me :)) И да ми каже некој , дали одма можам да тренирам (александар/наполеон/срањава) шо се за армија ? Сакам да се тепам , али неам лвл =( Као најбрзо да кревам лвл или да иам влијание врз нешо за да и помогнам на државата ?

Кај Тонех сум у Русија ;)):smir:

Овде имаш туторијал од Министерството за образование што ќе ти помогне...позз ;)

Jas sum pocetnik vo igrava,izgleda dosta interesno pa mi treba pomosh so wellnes najmnogu :salut:

Ако ти е опаднат wellness-от обрати се на Македонски Црвен Крст, а за совети и туторијали во Министерство за Образование.

Makedonec3 ти е ник-от во играта?

Znam za toa....da taka mi e nikot

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom