Помош: Вируси, црви и разни штетници

• Креатор на темата Креатор на темата StenmarC
  • Време на започнување Време на започнување
Абе ако зборуваме за бесплатни алатки еве ти неколку:
Avg free
Spyware Terminator
Avira
Avast antivirus
Pc tools antivirus

It's up to you now :helou:

:smeshko:...ne ne, besplatni moze da se najdat eheee...ama ne mi e samo toa...plus nekoi od koi ste VIE zadovolni mislev:salut:

го имаш сигурно AVG Free Edition. Го имав истиот и мислев дека е бесплатен но има ограничен update и кога ке ти заврши неможеш повеке да го надоградуваш и не ти покажува вируси секогаш. Најдобро најди си некој со триал од повеке денови :)

da toj go iam, ama ne znam...mozam da go updatuvam sekad koa sakam:toe:, go iam vekje dosta vreme i do sea skoro sekoj den mi se proveruva dali ima update i koa ima go simnuva:raz:

Можда го имаш со некој крак за подолго време,бидејки јас го имав АВГ и после некое време немаше веке updates и морав да најдам чаре. Случајно си најдов ESET NOD BUSINES EDTION со крак за 80 години :)

имам проблем со антивирусот неможе да се апдејтира,а порано се апдејтираше без никаков проблем.

jr8y8l.jpg

имам проблем со антивирусот неможе да се апдејтира,а порано се апдејтираше без никаков проблем.

Ке одиш во една опција таму ќе видиш User & Password Settings (така мислам дека беше) и таму промени ги јузерот и лозинката. На профил ти пратив 2 јузера и лозинки... една би требало да работи.

Првата ја прифака. И кај мене не бидуваше пишав user i pass и фати да се update-ира.
Фала скајдрајвер.

Првата ја прифака. И кај мене не бидуваше пишав user i pass и фати да се update-ира.
Фала скајдрајвер.

i jas ja zemav:wink:...ama ima eden problem...otkako go snimiv NOD32, i MOZILLA-ta i INTERNET EXPLORER-ot ponekad (kako sto vikaat bas koga ti treba najmnogu) ne mi otvaraat strani, pisuva "se vcituva..." i cekam u nepovrat:toe:
nekoj sovet ako moze...dodeka imav AVG nemav takov prob.
fala

Еј дечки го симнав ESET Nod32 Antivirus Bussiness Edition 8000 year license и сега како да го регистрирам немат ни код ништо ај некој ако знае да ми помогне :vozbud:

Еј дечки го симнав ESET Nod32 Antivirus Bussiness Edition 8000 year license и сега како да го регистрирам немат ни код ништо ај некој ако знае да ми помогне :vozbud:
www.nod321.com ке најдеш јусер нејм и пасворд и :toe:

Luge, aj kazete mi kako online da si go skeniram PC-to? Tnx

Zdravo

Go skeniram kompjuterov so AVG antivirus i mi najdvit Cookies ama ne mi gi brisit. Dali imat nekoj program za brisenje i dr program za zastita na Mozilla da ne gi primat?

Malas Worm

Луѓе вчера го закачив вирусов па ако може малце помош...
Скенирав со NOD32 али изгледа дека неможе да се избрише..Го форматирав цело ПЦ и пак го имаше..Ако знае некој како може да се исчисти нека пише.
Фала однапред..

Луѓе вчера го закачив вирусов па ако може малце помош...
Скенирав со NOD32 али изгледа дека неможе да се избрише..Го форматирав цело ПЦ и пак го имаше..Ако знае некој како може да се исчисти нека пише.
Фала однапред..
На некого му претходно препорачав овие работи да ги отстранува со Avast. Спушти го направи update на дефиниции и почни со bootscan. 99% ќе завршиш работа. Поздрав!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom