Помош: Вируси, црви и разни штетници

• Креатор на темата Креатор на темата StenmarC
  • Време на започнување Време на започнување
Чист ми е компјутерот, иако на почетокот ми правеше проблеми тој тројанец. Правеше и поголеми срања отколку крадење лозинки, ама откако успеав да го исчистам се' е во ред. Веќе кажав, по употребата треба да се избрише пачот (или да се стави во карантин), па после треба да се скенира pc-то со антивирусот или некој anti-spyware програм и ќе отиде. Ако не е избришан пачот тогаш навистина не може да се избрише тројанецот. И јас ти зборам од искуство, сега барем немам проблеми со барање лиценци.

Ок Ок :helou: ја ти зборувам од искуство за со оваа работа бидејки ја се бавам со кракови и знам како дишат сите работи во програмите исто и со вирусите

секој има право на свое мислење за мене е ок .нели има нешто како адд ту трустед зоне,но добро е што размена на мислења е добра работа.Се наога и помош за некои ситуации поздрав :helou:

bate spustiv so torrenti 9 working kaspersky internet secutity 2009 keys REZMAN 1984 i staviv eden vo kasperskiot i sega mi kazva deka mozam da go koristam uste 105 dena. dali e dobro toa?

bate spustiv so torrenti 9 working kaspersky internet secutity 2009 keys REZMAN 1984 i staviv eden vo kasperskiot i sega mi kazva deka mozam da go koristam uste 105 dena. dali e dobro toa?

Вака сега, ти си активирал клуч кој важи уште 105 дена, Значи анти вирусот ќе ти биде лиценциран уште 105 дена. Е сеа да знаеш дека може на Касперски да им текне да направат "рација" и да ти го стават на црна листа клучот. Тогаш ќе мораш да барач нов клуч. Кога ќе го пуштиш Касперски кај сетинзите, имаш една опција License се вика, тука имаш подетални информации за лиценцата... Иначе ако ти го стават клучот на црната листа ќе те извести самиот анти вирус дека лиценцата е на црната листа и дека треба да бараш нова лиценца, ќе најдеш нова лиценца и исто така ќе му ја додадеш... и се така :)

prvo zdravo do site:)
edno prasanje...spored vas koj e najdobar antivirus...ama sekako da ne e od onie za 30 dena itd (instalirav nod32 ama neskam zs e 30 dena trial version)...sea imam AVG...i mene mi e dobar...ama nekoj predlog...ili da si ostanam na ovoj?
fala odnapred!

edno prasanje...spored vas koj e najdobar antivirus...ama sekako da ne e od onie za 30 dena itd (instalirav nod32 ama neskam zs e 30 dena trial version)...sea imam AVG...i mene mi e dobar...ama nekoj predlog...ili da si ostanam na ovoj?
fala odnapred!

Тебе ти е добар, затоа што е бесплатен :) Предлог од мене KIS 09 :wink:

fala odnapred!

го имаш сигурно AVG Free Edition. Го имав истиот и мислев дека е бесплатен но има ограничен update и кога ке ти заврши неможеш повеке да го надоградуваш и не ти покажува вируси секогаш. Најдобро најди си некој со триал од повеке денови :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom