Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
lunaris напиша:ej lugje daj pomagajte!!!!Nesto so javascript mi e neznam nejke da cita,a 100 pati go proveriv i ukluceno mi e.mislam deka e nekoj virus ili taka nesto.pa ako moze nekoj neka pomaga
BABY DJ напиша:Помагајте зошто ќе го скршам пц-то. Пред извесно време почна да се кочи по кратко време откако ќе се подигне виндоус. Прво мислев дека е до него па го преинсталирав. Ништо. Му пуштив секакви скенирања анти-ова и анти-она ама јок. После тоа ФОРМАТ па преинсталација, и пак исто страње. Си помислив мора да е нешто хардверски па почнав една по една да ги вадам компонентите од слотови ама пак ништо. Во сејв мод работи ама не е тоа, тоа.
Претпоставувам дека има некој вирус во рам меморијата и затоа ме заебава ама немам начин да ја проверам.
Сугестии?????????????????????????????
Хм... да не ти е поебан хард дискот? Да има bad sectors и коа ќе го подигне windows-от неможе одредени делови да ги прочита. Исто као со изгребано цд коа неможе да го чита.
Имав ист проблем пред некое време windows-от нон стоп ми сецкаше, дури и кога мрдав со маусот, маусот сецкаше. И го инсталирав windows-от на другиот хард диск SATA и сеа фура најнормално.
А знаев дека хард дискот ми е нешо поебан. Има bad sectors.
Almighty Nane напиша:koristam avira anti virus i od koga ke go skeniram kompjuterot ne mi dava opcija kako da go iscistam kompjuterot od virus ili pak jas ne mozam ad ja najdam???
help?
a da i primetiv nekoj filovi mi se pobledi od obicnite??zaradi virusot e taka?5 dena se nerviram so kompjuterov pojma nemam sto da mu pravam((
kako da go iscistam??