Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Don_The Best напиша:Здраво.Имам Еден Голем Проблем кога ке сурфам повеќе време компијутерот ми се блокира и не можам да се дисконектирам од интернет.Дали е некој вирус или addware иначе јас користам АВАСТ антивирус Ако Некој Знае нека ми помогне.Чао:helou:
avg anti spyware eve ti sajtce simni go update simni mu i daj mu scan posle toa restart eve ti sajt www.[SIZE=-1]free.grisoft.com[/SIZE]Don_The Best напиша:Здраво.Имам Еден Голем Проблем кога ке сурфам повеќе време компијутерот ми се блокира и не можам да се дисконектирам од интернет.Дали е некој вирус или addware иначе јас користам АВАСТ антивирус Ако Некој Знае нека ми помогне.Чао:helou:
Супер е NOD 32, го користам веќе година, и досега е добар.MeToNo1[MkD] напиша:Еј јас имам Нод32 .. Врши ли работа .. или да земам да го фрлам у губре ..?
Ако знае некој подобар нека ми каже па ке дл !
поздрав
mettalhammer напиша:NOD 32 е добар, другар ми го користи, само што компјтерот не му е на интернет. За интернет ти го препорачувам Avast 4.xx Го користам задоволен МНОГУ.
Martin$ напиша:
Aha znam to ama kako da go otstranam, nesto? Dali stetit?A*1*T*E*A*M напиша:некој како да го нападнал мсн-то и му ја пишува ип адресата ... ја мислам дека е тоа
A*1*T*E*A*M напиша:jas NOD32 i BitDefender 10 gi koristam... i sega za sega i 2ta se super
MeToNo1[MkD] напиша:Како што слушам повекето што сум ги прашал ми велат дека 2 антивируа кога работат не вршат никаква работа. . па сега шознам на тебе како функционират одлично !