M1K1 007
не у еу
Пробувај ги сите клучеви по ред,еден би требало да фати.Ако фати ќе ја имаш целосната верзија.
ај ќе пробам па ќе кажам ама подоцна, сигурно ќе бара рестарт оти сега нешто работам
фала уште еднаш
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Пробувај ги сите клучеви по ред,еден би требало да фати.Ако фати ќе ја имаш целосната верзија.
Eпа самиот си крив што не си го апдејтирал,симни го антивирусот што ти го препорачав и нема да погрешиш,а симни го и ова и скенирај
http://www.malwarebytes.org/
ID=4QQ78
KEY=HC5L-7N1F-9CAX-RA15
────────
ID=6KG69
KEY=BCKG-DR8A-C80H-F7RD
────────
ID=8CQ12
KEY=P85L-YW1W-3WGE-7HLX
────────
ID=2GD77
KEY=A7QR-V1Y2-PAJE-PM3E
────────
ID=3IB67
KEY=41CC-
Некој од овие клучеви би требало да ти помогнат за да целосно ја активираш апликацијата.
Дејан, ти го преместив мислењето во соодветната тема. Биди трпелив и почекај одговорЗдраво, имам еден проблем со вирус и доколку може некој да ми помогне му благодарам однапред...
Значи вака, се е нормално само кога ке отворам некој folder
ми се отвара во него file со истото име како на folderot..
пр.Името на фолдерот е МАКЕДОНИЈА кога ке го отворам во него ми се појавува file со истото име..
Пишува дека е апликација, но неможе да се активира ..
Ова не е најголемиот проблем, проблемот е тоа што неможам никако да ископирам фајл/фолдер ..На пр. Одам на некој фолдер/фајл copy/cut но неможам да направам никако Paste..
Неможе ниту со ctrl+v ниту со десен клик Paste ниту Edit->Paste..
П.С.Скенирав со секакви антивируси но не помагаат ...
Ве молам помагајте..
Благодарам однапред.
Во потполност се согласувам одлична идеја.И онака сите имате “лиценциран“ Windows, инсталирајте си го Microsoft Security Essentials и нема никогаш да се замарате со сериски броеви, лиценци и апдејти. Се ќе си работи ко што треба и ќе имате “доживотна“ заштита.
Симни ова и инсталирај, апдејтирај ако сакаш и после рестарт пушти да скенира ќе најде доста глупости, избришиги и после наредниот рестарт би требало да е ок.Здраво, имам еден проблем со вирус и доколку може некој да ми помогне му благодарам однапред...
Значи вака, се е нормално само кога ке отворам некој folder
ми се отвара во него file со истото име како на folderot..
пр.Името на фолдерот е МАКЕДОНИЈА кога ке го отворам во него ми се појавува file со истото име..
Пишува дека е апликација, но неможе да се активира ..
Ова не е најголемиот проблем, проблемот е тоа што неможам никако да ископирам фајл/фолдер ..На пр. Одам на некој фолдер/фајл copy/cut но неможам да направам никако Paste..
Неможе ниту со ctrl+v ниту со десен клик Paste ниту Edit->Paste..
П.С.Скенирав со секакви антивируси но не помагаат ...
Ве молам помагајте..
Благодарам однапред.
Ако е десктоп компјутер може да се има потрошено батеријата.Здраво.
Имам еден проблем и не знам што е,може е некој вирус,може хардверски проблем е а може и местото за прашање ќе го утнам хахахах
Значи вака.
Пред одприлика 3 недели прв пат забележав дека часовникот на компјутерот доцни едно 20 минути.Зедов го наместив како што треба и си беше се ок до пред два дена кога забележав каснење од 15 минути,го наместив како што треба да биде и сега за два дена повторно доцни за 10 минути.
Има ли идеја некој што е проблемот,имам Windows XP
Благодарам![]()