Помош: Вируси, црви и разни штетници

M1K1 007

не у еу
Член од
7 јули 2009
Мислења
1.796
Поени од реакции
571
Пробувај ги сите клучеви по ред,еден би требало да фати.Ако фати ќе ја имаш целосната верзија.
ај ќе пробам па ќе кажам ама подоцна, сигурно ќе бара рестарт оти сега нешто работам

фала уште еднаш

M1K1 007

не у еу
Член од
7 јули 2009
Мислења
1.796
Поени од реакции
571
Eпа самиот си крив што не си го апдејтирал,симни го антивирусот што ти го препорачав и нема да погрешиш,а симни го и ова и скенирај

http://www.malwarebytes.org/

ID=4QQ78

KEY=HC5L-7N1F-9CAX-RA15

────────

ID=6KG69

KEY=BCKG-DR8A-C80H-F7RD

────────

ID=8CQ12

KEY=P85L-YW1W-3WGE-7HLX

────────

ID=2GD77

KEY=A7QR-V1Y2-PAJE-PM3E

────────

ID=3IB67

KEY=41CC-

Некој од овие клучеви би требало да ти помогнат за да целосно ја активираш апликацијата.
не фаќаат :(

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
И онака сите имате “лиценциран“ Windows, инсталирајте си го Microsoft Security Essentials и нема никогаш да се замарате со сериски броеви, лиценци и апдејти. Се ќе си работи ко што треба и ќе имате “доживотна“ заштита.

Член од
24 декември 2011
Мислења
2
Поени од реакции
0
Здраво, имам еден проблем со вирус и доколку може некој да ми помогне му благодарам однапред...
Значи вака, се е нормално само кога ке отворам некој folder
ми се отвара во него file со истото име како на folderot..
пр.Името на фолдерот е МАКЕДОНИЈА кога ке го отворам во него ми се појавува file со истото име..
Пишува дека е апликација, но неможе да се активира ..
Ова не е најголемиот проблем, проблемот е тоа што неможам никако да ископирам фајл/фолдер ..На пр. Одам на некој фолдер/фајл copy/cut но неможам да направам никако Paste..
Неможе ниту со ctrl+v ниту со десен клик Paste ниту Edit->Paste..
П.С.Скенирав со секакви антивируси но не помагаат ...
Ве молам помагајте..
Благодарам однапред.

Acid

Frontman
Член од
22 јануари 2005
Мислења
35.205
Поени од реакции
34.442
Здраво, имам еден проблем со вирус и доколку може некој да ми помогне му благодарам однапред...
пр.Името на фолдерот е МАКЕДОНИЈА кога ке го отворам во него ми се појавува file со истото име..
Ова не е најголемиот проблем, проблемот е тоа што неможам никако да ископирам фајл/фолдер ..На пр. Одам на некој фолдер/фајл copy/cut но неможам да направам никако Paste..
Ве молам помагајте..
Благодарам однапред.
Дејан, ти го преместив мислењето во соодветната тема. Биди трпелив и почекај одговор :)

Член од
10 јануари 2011
Мислења
1.658
Поени од реакции
3.322
И онака сите имате “лиценциран“ Windows, инсталирајте си го Microsoft Security Essentials и нема никогаш да се замарате со сериски броеви, лиценци и апдејти. Се ќе си работи ко што треба и ќе имате “доживотна“ заштита.
Во потполност се согласувам одлична идеја. :cuc:

О|ивер シ

Анти.
Член од
14 октомври 2011
Мислења
1.569
Поени од реакции
3.018
Е сеа вака ,
Во последно време имам еден чест проблем со ова "Just in time Debugger" од Visual Studio .
Значи проблемот се јавува кога ќе стартувам некоја игра ( пример : Devil May Cry ) и сега се појавува ново прозорче
"An unhandled win32 exception occurred in XxXx.exe[xxxx] "​

Дали има некое решение за ова ?

M

Mr.InF3ction

Гостин
Ве молам помагајте..
Благодарам однапред.
Симни ова и инсталирај, апдејтирај ако сакаш и после рестарт пушти да скенира ќе најде доста глупости, избришиги и после наредниот рестарт би требало да е ок.

Член од
5 јануари 2012
Мислења
117
Поени од реакции
75
Здраво.
Имам еден проблем и не знам што е,може е некој вирус,може хардверски проблем е а може и местото за прашање ќе го утнам хахахах
Значи вака.
Пред одприлика 3 недели прв пат забележав дека часовникот на компјутерот доцни едно 20 минути.Зедов го наместив како што треба и си беше се ок до пред два дена кога забележав каснење од 15 минути,го наместив како што треба да биде и сега за два дена повторно доцни за 10 минути.

Има ли идеја некој што е проблемот,имам Windows XP
Благодарам :)

G

galaxy

Гостин
Здраво.
Имам еден проблем и не знам што е,може е некој вирус,може хардверски проблем е а може и местото за прашање ќе го утнам хахахах
Значи вака.
Пред одприлика 3 недели прв пат забележав дека часовникот на компјутерот доцни едно 20 минути.Зедов го наместив како што треба и си беше се ок до пред два дена кога забележав каснење од 15 минути,го наместив како што треба да биде и сега за два дена повторно доцни за 10 минути.

Има ли идеја некој што е проблемот,имам Windows XP
Благодарам :)
Ако е десктоп компјутер може да се има потрошено батеријата.
http://pctechnotes.com/how-to-change-your-cmos-battery/

Член од
29 декември 2011
Мислења
52
Поени од реакции
26
кајгана другарчиња ми треба помош веке неколку месеци се влечам со вирусов од Facebook што го иам на PC-во дали ке може некој да ми помогне се пробав да го избришам стариот анти-вирус не можам ,а заради тоа не можам ни да инсталирам нов ант-вирус , кога ке пуштам Windows Defender ком. ми се рестартира , ком. се поспор и поспор ми станува помош ......
Ќе се фрлам од зграда хахаха помош ...

Член од
15 јануари 2009
Мислења
2
Поени од реакции
0
Здраво,имам проблем со USB стикот се работи за SanDisk 8 gb. Неможам никако да го форматирам пишува ride and write protected.Ги симнав сите можни програми за поправки но не реагира ни еден,а во едно при скенирање покажува 40 вируси. Што да направам? Поздрав :)
--- надополнето: 4 март 2012 во 09:41 ---
Здраво,имам проблем со USB стикот се работи за SanDisk 8 gb. Неможам никако да го форматирам пишува ride and write protected.Ги симнав сите можни програми за поправки но не реагира ни еден,а во едно при скенирање покажува 40 вируси. Што да направам? Поздрав :)

Psyside

Nocturnal
Член од
30 јануари 2009
Мислења
18.737
Поени од реакции
18.483
Скенирај го со Malwarebytes.

Kajgana Shop

На врв Bottom