Помош: Вируси, црви и разни штетници

• Креатор на темата Креатор на темата StenmarC
  • Време на започнување Време на започнување
decki imam problem so kirilicata...instaliran e se ubavo si tera. I porano pisuvav na kirilica ali sega ne znam so e problemot. Stiskam alt i shift ne biva. Odam dolu kaj so e taskbarot i odam za da go namestam da pisuvam na kirilica ali krac...pomos ve molam

Проба од Контрол Панел да го наместиш ? ? ? Regional language and settings мислам дека беше .... ако мислиме за истото.

пс:Не е вирус или црв 100% =)

Епа А1 го има со лиценца и вика дека е супер и бил мн задоволен ... Иначе и јас имам лиценциран нортон ама не го користам пошо нема за шо да ми е оти немам нет дома :kesa::kesa: ... А ми го дадоа Нортонот беспари од Риверсофт пошо се имам со тие таму ...

Здравје, ке ставиш нет дома, па ке прајме муабет на темава. Поздрав :kafe:

Знаете ли дека повеќе од 70% од вирусите се закачуваат преку USB??? :)

Ако играш кантер, и си инсталирал sXe, тоа те дупи. :)

Кај мене пак,ми го снема паинтот ..пробав да го отворам и го run->pbrush и така не сака. Некој да каже нешто? :)

Кај мене пак,ми го снема паинтот ..пробав да го отворам и го run->pbrush и така не сака. Некој да каже нешто? :)

Вака треба:

RUN -> mspaint

Пробај преку search да го најдеш. Или пиши run > mspaint

Него ( DeviL_32`) го дупи бе, не мене :pos:

знам,знам и така пробав ама сум заборавил да пишам ....не сака ни така:nesvest:

Знаете ли дека повеќе од 70% од вирусите се закачуваат преку USB??? :)

Да да тоа е точно дека со секое внесување на усб полно со вируси афтоматски се закачуват на ком ... Јас имав 1 вирус што ни Касперски ни Нортон ни МакАфее ниту пак Битдифендер не ги пронаоѓа ... Вирусот е нешто .inf и .bat ... Такви вируси правеле на факултетот во Прилеп мислам ... И го избришав многу лесно преку линуксот ...

Пробај преку search да го најдеш. Или пиши run > mspaint

Него ( DeviL_32`) го дупи бе, не мене :pos:

Не беше наменето за тебе, туку те цитирав за да потврдам дека може да е до ѕХе.

Мислиш да го бришам схе то,или дека од него ми е заебано т.е. некој вирус да има?

Мислиш да го бришам схе то,или дека од него ми е заебано т.е. некој вирус да има?

Нема вирус во sXeто, меѓутоа прави проблем кај кириличната подршка. Се до наредниот рестарт на компјутерот ( или додека не го исклчучеш explorer.exe процесот ), неможеш да пишуваш на кирилица.

Да да тоа е точно дека со секое внесување на усб полно со вируси афтоматски се закачуват на ком ... Јас имав 1 вирус што ни Касперски ни Нортон ни МакАфее ниту пак Битдифендер не ги пронаоѓа ... Вирусот е нешто .inf и .bat ... Такви вируси правеле на факултетот во Прилеп мислам ... И го избришав многу лесно преку линуксот ...
Toj virus...porocno autorun.inf moze lesno da se izbrise i preku CMD na Windows..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom