Помош: Вируси, црви и разни штетници

• Креатор на темата Креатор на темата StenmarC
  • Време на започнување Време на започнување
ESET Smart Security е добар ама не најдобар во никој случај.
За најдобар би рекла BitDefender, освен тоа што е тотална системска напаст, многу е ефикасен.
Има и под-верзија од него, Game Safe кој што е главно наменет за гејмери, не троши многу ресурси и е добар.

Инаку мојата ранг листа е:
BitDefender
NOD32 (ESET Smart Security)
Kaspersky

Dragon[Sky];1798562 напиша:
За најдобар би рекла BitDefender, освен тоа што е тотална системска напаст, многу е ефикасен.
Има и под-верзија од него, Game Safe кој што е главно наменет за гејмери, не троши многу ресурси и е добар.

BitDefender
Kaspersky

Би го ставил меѓу 2-3 Norton ... Иначе за BitDefender немам коментари

Би го ставил меѓу 2-3 Norton ... Иначе за BitDefender немам коментари
ај Авасто не го бива нели?? ного е добар стварно каков ви есет жива пропаст бит дефендер незнам не сум имал уште таков и АВГ

ај Авасто не го бива нели?? ного е добар стварно каков ви есет жива пропаст бит дефендер незнам не сум имал уште таков и АВГ

тим4е, сите ги бива само некои помалку, некои повеќе :)

Dragon[Sky];1798562 напиша:

BitDefender
Kaspersky

Milo mi e sto Bit Defender ti e na prvo mesto..se slozuvam so tvoeto mislenje..e sea ja go koristam v10 koj sto nema Game Safe ali pak e dobar..samo u nekoi igri znae da zaebava...ama zatoa go gasis, pa koa ke zavrsis so igranje pak si go pustas i toa e toa, pak si zastiten

Никако. Ти го цеди цел компјутер, бесполезно.

Се зависи од тоа шо мажина имаш пример имаш ѕвер од компјутер со quad процесор со 4 gb рам , тогаш без размислување се става Kaspersky или BitDefender и пак супер ќе тера компјутерот , плус заштитата да пука. Ако имаш послаба машина најдобар предлог AVG не зема премногу ресурси , или пак NOD нешто такво кое е малку послабо ама зема премалку ресурси.

Се зависи од тоа шо мажина имаш пример имаш ѕвер од компјутер со quad процесор со 4 gb рам , тогаш без размислување се става Kaspersky или BitDefender и пак супер ќе тера компјутерот , плус заштитата да пука. Ако имаш послаба машина најдобар предлог AVG не зема премногу ресурси , или пак NOD нешто такво кое е малку послабо ама зема премалку ресурси.

Заборавив да напоменам, зборев за Нортонот.

sophos ftw. Најдобар до сега што сум го користел, bit defender беше добар али 9'ката новава нешто многу ми е нашминкана. Најдобро чудо од заштита во момент е кај мене sophos (antivirus) и zonealarm(firewall* не дозволува ништо да пројде undetected). Би сакал да го пробам и Antivir но неможе да се најде рипувана верзија со валиден сериал. Sophosot што го користам е регистриран на university во америка, што значи гага virus definition for life

епа и јас пишував за Нортон :pipi:

Колку и да имам добра конфигурација нема да го стаам Нортонот. На крај краева ништо да незнам, само од луѓе што ке чуеш, кој што има. Прво, премногу го замара самиот компјутер, било ти бил јак или слаб. Напиња со све и свашта, а всушност за мене, џабе го имаш. Сигурно има и добри страни, ама ја го ставам после Нортон, Бит и Касперски.

Колку и да имам добра конфигурација нема да го стаам Нортонот. На крај краева ништо да незнам, само од луѓе што ке чуеш, кој што има. Прво, премногу го замара самиот компјутер, било ти бил јак или слаб. Напиња со све и свашта, а всушност за мене, џабе го имаш. Сигурно има и добри страни, ама ја го ставам после Нортон, Бит и Касперски.

Епа А1 го има со лиценца и вика дека е супер и бил мн задоволен ... Иначе и јас имам лиценциран нортон ама не го користам пошо нема за шо да ми е оти немам нет дома :kesa::kesa: ... А ми го дадоа Нортонот беспари од Риверсофт пошо се имам со тие таму ...

Епа А1 го има со лиценца и вика дека е супер и бил мн задоволен ... Иначе и јас имам лиценциран нортон ама не го користам пошо нема за шо да ми е оти немам нет дома :kesa::kesa: ... А ми го дадоа Нортонот беспари од Риверсофт пошо се имам со тие таму ...

Здравје, ке ставиш нет дома, па ке прајме муабет на темава. Поздрав :kafe:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom