CD-to moze da ti e izgrebano probaj so drugo!Тоа е одбрано
Sent from my D6503 using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
CD-to moze da ti e izgrebano probaj so drugo!Тоа е одбрано
Не е изгребано ,со истото го форматирав мојот пред 2 денаCD-to moze da ti e izgrebano probaj so drugo!
Nemora da znaci probaj so drugo CD...vtoro dali zacuvuvas BIOS konfiguracija(boot from CD) so F10 pred da ispadnes od BIOS?![]()
Ова ми го дава кога ке се уклучи и небутира од цд а тоа е ставено прво во биос
Све тоа беше одбрано го средив најпосле имаше едно да одбериш legacy или ufnc нешто така и беше ова второво , одбарав legacy и го средивNemora da znaci probaj so drugo CD...vtoro dali zacuvuvas BIOS konfiguracija(boot from CD) so F10 pred da ispadnes od BIOS?
Па тоа и требаше, што не ме цитираше мене погоре, ќе ти кажев уште вчера?Све тоа беше одбрано го средив најпосле имаше едно да одбериш legacy или ufnc нешто така и беше ова второво , одбарав legacy и го средив![]()
Види во bios дали го покажува, ако не тогаш повери го со друг кабел од напојувањето и друг АТА/SATA кабел после ова ке знаеш дали работи или неЗдраво. Имам еден проблем со компијутеров. Не сака да ми го покаже двд ромот. Пред извесно време ке го рестартирав и ке го покажеше а сега го нема никаде. Молам за помош.
Види во bios дали го покажува, ако не тогаш повери го со друг кабел од напојувањето и друг АТА/SATA кабел после ова ке знаеш дали работи или не
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Па не кажа дека е за лаптоп, ресатирај го и стискај F2 и ке влезеш во bios мислам дека одма на првата страна ке ѕи пишува HDD,DVD-rom така нештоKako da proveram daj mi instrukcija te molam. se raboti za lap top dell.
Fala
Zamisli i dvete gi nema@zeljko31 отвори Start, долу напиши Regedit и десен клик Run as admin... Ќе ти отвори прозорец, во него најди
HKEY_LOCAL_MACHINE
SYSTEM
CurrentControlSet
Control
Class
{4D36E965-E325-11CE-BFC1-08002BE10318}
Гледај убаво каде кликаш и точно да го пишува. Отварај едно по едно на малите + од страна, не директно на името. Кога ќе го најдеш ова, внатре ќе има (би требало):
UpperFilter
LowerFilter
Може да има и со .bak и без него. Десен клик на секое вакво и Delete. Рестартирај компјутер и уживај![]()