Помош, софтверски проблеми и совети

• Креатор на темата Креатор на темата Sase91
  • Време на започнување Време на започнување
Nekoj da mi dade audio driver za windows xp sp3 ???? mi treba za eden laptop star,a nemam driveri od nego moze pomos? itno mi e :)

Здраво, може ли некој да ми каже како назад да вратам фолдер за кој ми излегува следнава порака:

Attachments

• 11.jpg
    11.jpg
    36,2 KB · Прегледи: 20
Како да го повратам фејсбук акаунтот а го заборавив username от со кој се најавував пасвордот мислам дека е точен.Постои ли решение?

Профилот си го знаеш на ФБ? Име Презиме како да те најдам и ке ти кажам ако имаш наместено тоа нормално...

Здраво, може ли некој да ми каже како назад да вратам фолдер за кој ми излегува следнава порака:
Ако ти е избришан не можеш. А, ако бил на едно место, па преместен на друго, најди го.
Види со десен клик на shortcut-от и на properties на што покажувал. Можеби ќе се сетиш што е направено со него.

Како да го повратам фејсбук акаунтот а го заборавив username от со кој се најавував пасвордот мислам дека е точен.Постои ли решение?
нели фб најавата одеше со е-маил адреса како корисничко име. Разгледај низ акаунтите кај ти стигаат фб пораки.

Која програма е најлесна за изучување за изготвување на датабази? Датабази каде би можел да внесувам податоци што подоцна можам да вадам разни статистики. Секоја препорака за програма/туторијал/database developer е добредојдена.

Ако знаете да изготвувате разни датабази, или знаете фирми што работат со ова, слободно пратете ми ПП.

Фала

Зошто на некој стримови, видеа на јутјуб, и кога гледам филмови онлајн понекогаш знае сликата да сецка а си работи видеото нормално ?
Дали нешто е до мојата графичка ? Графичката ја сменив пред неколку дена поради тоа што предходната ми цркна . Иначе имам инсталирано драјвери.

Ова ми се дешава само на видеа преку интернет што ги гледам.

Zosto mi izleguva ovaa
Invalid request. Privoxy doesn't support FTP.video nesaka da mi cita..

Ај вака си купив дел лаптоп со линокс ама не ми работеше тачпедот ко што треба во сервис ми рекоа дека се свесни за проблемот и дека е до оперативниот систем. Му ставив виндос 7 ама сакав да го има и линоксот го инсталирав ко паралерен оперативен линоксот и сеа по некогаш ко ќе стартувам 7 не ми се поткрева веднаш туку треба да го рестартирам и си работи најнормално. Некој идјеа во што е проблемот?

Како да најдам file ако не ми го наоѓа со search-от одма во Start што се наоѓа (на Седмица)?

Барам некоја (Windows) алатка, но може и друга што ќе анализира дали има проблеми со драјверите, зашто на уклучување ми се прикажа син екран и за само една секунда успеав да прочитам дека е нешто со некој драјвер... поздрав

Здраво Кајгана форумџии

Имам Еден проблем, незнам дали е соодветна темата за мојот проблем, и можеби истиот проблем е поставен од страна на други форумџии.
Вака го отворив Лаптопот Asus K55VJ и го исчистив од прашина, го напачкав со термална паста и се како што треба.
Кога го склопив и дојде време да го уклучам, ми покажува Preparing Automatic Repair и така останува цело време во лооп. Незнам дали е проблемот софтверски или хардверски. Страв ми е дека може хардискот ми падна од маса , додека го чистев лаптопот. АКо може мала помош...

Зошто на некој стримови, видеа на јутјуб, и кога гледам филмови онлајн понекогаш знае сликата да сецка а си работи видеото нормално ?
Дали нешто е до мојата графичка ? Графичката ја сменив пред неколку дена поради тоа што предходната ми цркна . Иначе имам инсталирано драјвери.

Ова ми се дешава само на видеа преку интернет што ги гледам.
Некој да не знае кој е проблемов ? Приметив ова ми се дешава во Google Chrome и во Popcorn Time програмата за гледање торент филмови.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom