Помош, софтверски проблеми и совети

• Креатор на темата Креатор на темата Sase91
  • Време на започнување Време на започнување
може ли некој по пп да ми прати добра копија од Win 7 ultimate x86, ми треба да е бутабилна верзија за да можам да го форматирам ц претходно.. фала

Иначе имам еден проблем, ми јавува цело време "There is a problem with this website's security certificate". Знае ли некој како да го решам проблемов и да избегнам реинсталирање?

Иначе имам еден проблем, ми јавува цело време "There is a problem with this website's security certificate". Знае ли некој како да го решам проблемов и да избегнам реинсталирање?
Провери си ги датумот и часот.

Dali ima nekoj bootable dvd windows 7, maka mi e od ovoj windows 8 samo nekoi problemi, kocenje ... ako ima nekoj link ili da mi kaze kaj mozam da go najdam.
Blagodaram

да, му направив дисејбл и сега не можам да го вратам ни со десен клик. А кој дрјавер да го симнам од интернет за да имам звук? Пробал со realteck ама ми најде некој вирус и не се даунлоадира..
Кој драјвер си го користел до сега, тој симни го. Мислам дека драјверот си е океј, само треба enable да му направиш (пробај со show disabled devices).

Koga ke pustam nekoj stream a mi se slucuva i na klipovi od youtube da mi seckaat...probuvam preku chrome i mozzila isto mi prai:mad:
Nekoj da znae do sto bi mozelo da bide??

Ми се појавуваат некои реклами нонстоп, AdvanceElite Ads (aко е некоја асоцијација), мислам дека ми бараше и Adobe да си инсталирам за да ми се тргнат ама јок... и автоматски ми се отвараат нови прозори од алиекспрес и сл...
Help anyone?! :mad::confused:

Последно уредено:
Ми се појавуваат некои реклами нонстоп, AdvanceElite Ads (aко е некоја асоцијација), мислам дека ми бараше и Adobe да си инсталирам за да ми се тргнат ама јок... и автоматски ми се отвараат нови прозори од алиекспрес и сл...
Help anyone?! :mad::confused:
Конкретно не те разбрав дали на Chrome или друг пребарувач али нема везе реклами веќе сегден има пробај со AdwCleaner.
Или AdBlock или AdBlock Plus на Chrome
1. За Chrome
2. Моzila.

Хромот ми е стигнат до 300 мб,дали е тоа нормална големина или се насобрало со многу апдејти?

Бришење со цц клинерот и анисталирање недава ефект?

Ми пречи кога отварам многу табови одеднаш и тогаш рамот оди скоро до 2 гига

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom