Помош, софтверски проблеми и совети

• Креатор на темата Креатор на темата Sase91
  • Време на започнување Време на започнување
Помош ако може некој да ми најде Activation Key за Microsoft Office 2013 Professional Plus или да ми каже како да го активирам.

Помош ако може некој да ми најде Activation Key за Microsoft Office 2013 Professional Plus или да ми каже како да го активирам.

so programata misrosoft toolkid jas os nea ja aktivirav
:D
--- надополнето: 4 февруари 2014 во 19:00 ---
so programata misrosoft toolkid jas os nea ja aktivirav
:D

so nea haha pecatna greska

pomos : koga go startuvam pc , izleguva edno prozorce i vika EXPLORER.EXE- DRIVE NOT READY , pod nego pisuva THE DRIVE IS NOT READY FOR USE , ITS DOOR MAY BE OPEN. PLEASE CHECK DRIVE A; AND MAKE SURE THAT A DISK INSERTED AND THAT DRIVE DOOR IS CLOSED . i ne ode na desktop celo vreme ova si stoe , ima opcii CANCEL -TRY AGAIN - CONTINUE , se ima sretnato nekoj so vakov problem, koristam windows xp service pack 2 .

pomos : koga go startuvam pc , izleguva edno prozorce i vika EXPLORER.EXE- DRIVE NOT READY , pod nego pisuva THE DRIVE IS NOT READY FOR USE , ITS DOOR MAY BE OPEN. PLEASE CHECK DRIVE A; AND MAKE SURE THAT A DISK INSERTED AND THAT DRIVE DOOR IS CLOSED . i ne ode na desktop celo vreme ova si stoe , ima opcii CANCEL -TRY AGAIN - CONTINUE , se ima sretnato nekoj so vakov problem, koristam windows xp service pack 2 .

mene mi se sluci slicen problem pred 2-3 godino
go odnesov na majstor i me bese izgorel harddiskot
moze i tebe ti e izgorel velam moze ne sum 100 % siguren

Безбедно е да се инсталира Јава плагинот сега? Знам едно време дека бил многу проблематичен и пун со вируси па сите викаа да не го користиме.

имам проблем со пцто ,процесорот работи со 100% ,што може да биде проблемот да не знае некој
--- надополнето: 8 февруари 2014 во 19:52 ---
имам проблем со пцто ,процесорот работи со 100% ,што може да биде проблемот да не знае некој

Последно уредено од модератор:
--- надополнето: 8 февруари 2014 во 19:52 ---
Vidi vo Task Manager koj PROCESS go optvovaruva 100% procesorot, toj na prazno i bez pricina ne raboti 100%. Sortiraj si gi po CPU i ke vidis, i napisi koj process e t.e koj EXE fajl.

Последно уредено од модератор:
Здраво, добредојдени се сите Совети

1. Инсталирам нов Виндовс(форматирање на С и инсталиранње..)
2. (Во D ми се сите информации) Го скенирам D ( Без да го отварам) и ми се ресетира 2-3 пати компјутерот, одвај го скенирав (D)
3. Кога го отварам D ги НЕМА мoте ПАПКИ - туку Стариот Виндовс се префрлил во D скроз се сто имаше во С сега го гледам во D + новиот Виндовс
4. Според Меморијата што Зафаќа во D моите Информации се тука.
5. Али на кој начин да дојдам до нив и да го обришам тој стар виндовс W7?

2. (Во D ми се сите информации) Го скенирам D ( Без да го отварам) и ми се ресетира 2-3 пати компјутерот, одвај го скенирав (D)
3. Кога го отварам D ги НЕМА мoте ПАПКИ - туку Стариот Виндовс се префрлил во D скроз се сто имаше во С сега го гледам во D + новиот Виндовс

Ако си сигурен дека си форматирал, тогаш твоите податоци ги нема веќе. На нивното место го имаш новиот оперативен систем.
Ти си ја форматирал погрешната партиција и си го инсталирал новиот Windows таму. Ако по некоја случајност не си ја форматирал погрешната партиција, тогаш нема да имаш никаков проблем да ги видиш твоите податоци.

Ама, според тоа што на секоја партиција имаш по еден оперативен систем (а претходно си форматирал), тоа значи дека 99% си оплескал и си ги свирнал сите податоци :)

Ако може некој да ми помогне да најдам serial number за SolidWorks 2013

имам еден проблем со лап топ значи пробувам да го преинсталирам ама нешто нејќе блокира таман кога пред да почне преинсталацијата а нормално со оди прцедурата дали е софтверски или хардверски проблем ?

adobe acrobat PRO so kygen?
да може да работи на win7, ...................... пример 7.0 НЕ може

имам еден проблем со лап топ значи пробувам да го преинсталирам ама нешто нејќе блокира таман кога пред да почне преинсталацијата а нормално со оди прцедурата дали е софтверски или хардверски проблем ?

Значи прво кажи кој оперативен систем инсталируваше и од кај го симна можеби е проблемот во инсталациот фаил

Значи прво кажи кој оперативен систем инсталируваше и од кај го симна можеби е проблемот во инсталациот фаил
не е до цдто пробав на друг pc цдто си е во ред го преинсталирав а не е и до cd-rom пробав преку usb да преинсталирам а иначе за win7 е оперативниот систем

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom