Помош, софтверски проблеми и совети

• Креатор на темата Креатор на темата Sase91
  • Време на започнување Време на започнување
Mozno e da e vo prekin zvucnata vo BIOS,aj idi vo device manager,dali tamu ti javuva so zolt trijagolnik mislam beshe ako nema znaci se vo red izlezot za zvuk e oshteten,a kako driver postoi,a ako ima najdi go orginalniot driver za tvojata maticna,pisi ja na google tocniot naziv na Maticnata...primer Asus P7H55-M....idi tamu i vo sekcijata ke najdes download /audio driver...nemorash so drugi programi ili najubo pishi shto maticna imash...ke ti najdenekoj od forumot koj e posloboden so vreme

msi h55m-e23, ево, дајте линк да видиме :D.

Здраво, здраво форумџии ! Еве и јас сега со еден мал проблем, би било добро ако можеме да го решиме :)
Проблемот е во слушалките, значи тие работат али звукот е многу лош т.е слушам само некој фрекфренции. На пример пуштам една песна и ја слушам само музиката, многу лошо. Иначе користам винд-8 реалтек аудио. Слушалките се патем нови :confused:

Чаре ? :pipi:

Здраво, здраво форумџии ! Еве и јас сега со еден мал проблем, би било добро ако можеме да го решиме :)
Проблемот е во слушалките, значи тие работат али звукот е многу лош т.е слушам само некој фрекфренции. На пример пуштам една песна и ја слушам само музиката, многу лошо. Иначе користам винд-8 реалтек аудио. Слушалките се патем нови :confused:

Чаре ? :pipi:
Подисвади ги малце слушалките

samo prvoto neka ostane stiklirano drugite da ne bidat stiklirani...ok i restart na pc...ama treba printscreen od task manager ne od ovoa..desen klik dole na taskbarot start task manager /processes...i tuka praish screen shot(slika)...da se vidi so te zeza
--- надополнето: 7 септември 2013 во 12:01 ---

samo prvoto neka ostane stiklirano drugite da ne bidat stiklirani...ok i restart na pc...ama treba printscreen od task manager ne od ovoa..desen klik dole na taskbarot start task manager /processes...i tuka praish screen shot(slika)...da se vidi so te zeza

Докторе,смеам и јас на преглед да дојдам?(да дадам принтскрин):vozbud:

hehehehe,se zezash neli..okey kako sakash
абе уште прееска го видов постот, и не да ме влечеше да го истролам, али се воздржав :P
него, докторе, мене ми се кочи(десна рака) иако и цклинер му мавнав:(

Шо пари од прилика коштат звучна карта? Не барам ништо посебно, само да можам да слушам музика нормално.

Шо пари од прилика коштат звучна карта? Не барам ништо посебно, само да можам да слушам музика нормално.

околу 300 400 денари ама не мора да значи дека е до звучната може да е друг проблем однеси го кај некој што стварно се разбира во компјутери и нека види а не само да врлиш пари на празно

Има ли опција да се едитира карактер? На пример, кога ќе стегнам на нулата, ќе напише 0. Ама на пример кога ќе стегнам на нулата сакам да ми напише нешто друго. Имаа ли таква опција?

Докторе,го форматирав писито пред 2-3 месеца,ама дан има некоја нова болест?:vozbud:

0ges.jpg

msi h55m-e23, ево, дајте линк да видиме :D.

e zaboravivme da prashame za koj windows se raboti zbog tipot na driverot ima sekoj posebno inace voj e linkot
http://www.msi.com/product/mb/H55M-E23.html#/?div=Driver&os=Win7 64
--- надополнето: 7 септември 2013 во 22:39 ---
Докторе,го форматирав писито пред 2-3 месеца,ама дан има некоја нова болест?:vozbud:

0ges.jpg

kolku ram a kolku mhz processor....imash nekolku procesi sto nema potreba da se uklucuvuvaat ACDS PROTOUCH,PANDORA SERVICE,eTUPE UPDATE...na krajot instaliraj SUPERAntiSpyware Free Edition...skeniraj popravi...pa vidisi ali ako ti e slab ramot losho

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom