Помош, софтверски проблеми и совети

• Креатор на темата Креатор на темата Sase91
  • Време на започнување Време на започнување
Дечки дај предложете софтвери за да очистам компјутеро, ама некои од корен шо чистат. Имам аваст и веќе на скенирањата го покажува чист компјутерот. Со CCleaner исто и оние најпознатите на гугл шо искаќат први за вакви проблеми. Дајте нешто по ефикасно. Ениуан?

Што да ичистиш? за вируси ли се збори?

Aко да, еве ти.

Што да ичистиш? за вируси ли се збори?

Aко да, еве ти.

па вируси, spyware, malwarе, cookies и уште шо нема. So Ccleaner на секој можен начин скенирав, и со хитмен про, другите два не сум ги пробал, фала. :)
И сеа гледам дека у грешна тема сум пишал :oops:

па вируси, spyware, malwarе, cookies и уште шо нема. So Ccleaner на секој можен начин скенирав, и со хитмен про, другите два не сум ги пробал, фала. :)
И сеа гледам дека у грешна тема сум пишал :oops:

Како знаеш дека имаш вируси? ако те фаќа паника, прати ми по пп team viewer адреса и пасворд, ќе средиме.

Како знаеш дека имаш вируси? ако те фаќа паника, прати ми по пп team viewer адреса и пасворд, ќе средиме.

Знам пошо авасто шо го имам, демек најјака негова верзија, и покажува лоши фајлови а не прави никакви акции на нив. Пример само 4 ќе ги стави во карантин од 129. Плус имам една досадна реклама на фб што ми се појавува од левиот долен агол. Било дали сум најавен или не, рекламата ми искача и ме нервира страшно. Горе кај адресата во делот кај шо пишува https катанчето не е зеленко туку жолто, што значи има активни кукис а ја не можам да ги тргнам дури ни од таму. Им идам remove ама они па си стојат. За ова ако имаш иљач частам пиво. :D

еве за каква глупа реклама зборам :mad:
capture-20130903-113900.png

ставено, не помага..
Чудно.. јас од кога ставив ад блок на мозилава, не сум видел како изгледа реклама на интернет... толку долго не сум видел нешто такво што сум заборавил и како изгледаат :P
П.С. не знам дали има некоја разлика, ама моето е ад блок плус... види тамо провери...

Чудно.. јас од кога ставив ад блок на мозилава, не сум видел како изгледа реклама на интернет... толку долго не сум видел нешто такво што сум заборавил и како изгледаат :P
П.С. не знам дали има некоја разлика, ама моето е ад блок плус... види тамо провери...

Ѓи блокира сите други реклами, ама оваа не. Тоа ми беше зборот. Затоа мислам дека е вирус. Таа е истата :)

Пред некој ден го форматирав пц, инсталирав драјвери и се беше ок, денеска немам звук, можно е да е нешто до драјверите или ојдена е звучната? Звучнициве ги проверив ок се, или звучната е или софтверски е проблемот.. Мојт некако да се проверит?

Пред некој ден го форматирав пц, инсталирав драјвери и се беше ок, денеска немам звук, можно е да е нешто до драјверите или ојдена е звучната? Звучнициве ги проверив ок се, или звучната е или софтверски е проблемот.. Мојт некако да се проверит?

Mozno e da e vo prekin zvucnata vo BIOS,aj idi vo device manager,dali tamu ti javuva so zolt trijagolnik mislam beshe ako nema znaci se vo red izlezot za zvuk e oshteten,a kako driver postoi,a ako ima najdi go orginalniot driver za tvojata maticna,pisi ja na google tocniot naziv na Maticnata...primer Asus P7H55-M....idi tamu i vo sekcijata ke najdes download /audio driver...nemorash so drugi programi ili najubo pishi shto maticna imash...ke ti najdenekoj od forumot koj e posloboden so vreme

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom