Zakon4eto
ПОЧЕСЕН ЧЛЕН
Може ли некој да ми каже добар софтвер за отварање rar фајлови заштитени со пасворд? Се утепав барајќи, но за сите мора да пополнуваш survey. 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Може ли некој да ми каже добар софтвер за отварање rar фајлови заштитени со пасворд? Се утепав барајќи, но за сите мора да пополнуваш survey.![]()
Само што го форматирав компјутерот со еден виндоус штотуку симнат (XP SP3) и сега гледам во контрол панел ги нема подесувањата за глушецот, и исто така немам Device Manager. Како да го средам ова?
не ти е цела слика изгледа не тролаш еве кај стои mouse a device manager го имаш во My computer и hardware така мислам дека беше во XP или симни си друг windows xp од msdn
Не друже тоа е се а Device Manager еве што ми излегува кога пробувам да го отворам преку My Computer > Hardware
Ми фали тој .dll фајлот знам кога го инсталирав виндоусот повеќе фајлови не успешно се копираа (најверојатно цдто беше изгребано) Заеби ќе инсталирам друг виндоус.
Имам проблем со компјутерот, не постои опција за копирање на фајловите, ниту може да се пастира(освен на текст од интернет) и не работи звукот.
Дали може да се реши некако проблемот со копирањето, некој да имал сличен проблем(знам дека е вирусче и дека може направило некоја беља во регистрите).
Ако не може да се реши, сакам да го форматирам но има доста работи кои сакам да ги префрла во друга партицијата од примарната но поради проблемот со копирањето не сум во можност. Дали ќе може да снимам 7ца (без да ја форматирам примарната партиција) и потоа преку седмицата да ги преместам работите од таа партиција во друга, а потоа одново да снимам 7ца на форматирана примарна партиција. Сега имам XP оперативен систем.
Вирус другар, мој другар имаше таков вирус и немаше опција за copy/paste го форматирав и кога влегов во партиција D пак ги снема copy/paste на крај со екстерен диск ги преврлив податоците со влечење па ставање на на дискот и го форматирав целиот диск па наново го делев па наново ги ставав податоците многу заебана работа користи си квалитетен антивирус кога ке го средиш ова ти треба јаки живци и бар 5-6 саата работа
Тука ни со влечење не се вадат.. .
А ти го форматираше C и после пак не сакаше да копира?
Ај некој нека даде мислење за опцијата виндоус 7 дали би успеало, секако ако нема друг начин морам и тоа да го пробам...
Да го форматирав C (и тоа не еднаш 2-3 пати) и работеше се нормално и копираше и се од кога влегов во D повторно го снема copy/paste барав некој совети од нет ништо не помогна и му го решив компјутерот со формат на целиот диск воа беше пред 1 година не се секавам може сум користел и некој софтвер за копирање знам дека сите податоци ги префрлав на екстерен диск ова е правано на Wndows 7 исти курац ти е другар
Ај пред да почнеш симни kaspersky rescue disk скенирај со него скренирај и со hitmanpro читам по форумиве и тој го фалат па вајда може ке ја оправи работава ама чисто сумњам
Значи вирусот бил во D и затоа повторно го снемало копи и пејст...
Ај ако има некој линк за малвербајтс и хитмен про да пробам прво така (LetMeSea)
Значи вирусот бил во D и затоа повторно го снемало копи и пејст...
Ај ако има некој линк за малвербајтс и хитмен про да пробам прво така (LetMeSea)