Помош, софтверски проблеми и совети

• Креатор на темата Креатор на темата Sase91
  • Време на започнување Време на започнување
Претходно не ми отвараше страни , сега нејќе ни да се пушти ... Што е работава ако може да казе некој ???
Ја преинсталирав но пак исто ...
Се работи за Мозила

Attachments

• capture1.jpg
    capture1.jpg
    15,1 KB · Прегледи: 11
Сакам да реинсталирам Windows, но сакам да ми останат разни документи
Го поделив хард драјвот на 2 дела, од кои во едниот ќе ми бидат сите документи.
Дали при инсталација кога се форматира Partitions треба да го оставам тој каде што ќе ми бидат сите работи и дали ќе останат зачувани?

Тоа би изгледало вака
40628147.png

Во Local Disk (F: ) се сите работи кои ми се битни

На таа партиција шо инсталираш, може да ја преформатираш. Другите не ги чепка. Иако са логички партиции.

На таа партиција шо инсталираш, може да ја преформатираш. Другите не ги чепка. Иако са логички партиции.

Во (C: ) е инсталацијата на windows, (D: ) има работи кои и немора да останат зачувани, а во (F: ) се битните работи... ако не ги чепкам ќе останат???

Ќе летам како партал од работа ако се избришат, има преку 25 гига на нив за на УСБ а надворешен хард диск немам

Во (C: ) е инсталацијата на windows, (D: ) има работи кои и немора да останат зачувани, а во (F: ) се битните работи... ако не ги чепкам ќе останат???

Ќе летам како партал од работа ако се избришат, има преку 25 гига на нив за на УСБ а надворешен хард диск немам

Ако инсталираш оперативен систем на Ц, и ако го форматираш само Ц ке се избрише. Ако имаш 7ца може да направеш и апдејт, и да ти задрже сите фајлове од Ц у посебна папка.. Ако не знаеш шо да прааш, најди некој хакер, да т изаврше работа на брзина.

Ќе останат, без гајле. Ако инсталацијата е во C, нема зошто да ги чекпаш другите партиции. Ја форматираш само таа (C) и на неа го инсталираш новиот оперативен систем, со другите партиции немаш никаква работа.

Ај некој нека ми кажи што можи да е проблемов. Значи рутерот ми прајка сигнал и на лаптопот си работи интернетот нај нормало, но на статичниот компјутер вика дека се има конектирано но ништо неможам да отварам ми кажува дека немам интернет ај ве молам некој нека ми кажи што можи да е проблемот пошо скренаав :D

Ај некој нека ми кажи што можи да е проблемов. Значи рутерот ми прајка сигнал и на лаптопот си работи интернетот нај нормало, но на статичниот компјутер вика дека се има конектирано но ништо неможам да отварам ми кажува дека немам интернет ај ве молам некој нека ми кажи што можи да е проблемот пошо скренаав :D

Пробај со друг мрежен кабел, пробај истиот тој кабел да го ставиш во друга порта на рутерот, види некој антивирус/фајрвол да не го блокира пристапот до интернет...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom