Помош, софтверски проблеми и совети

• Креатор на темата Креатор на темата Sase91
  • Време на започнување Време на започнување
имам вакви
http://www.a4tech.com/images/products/Accessary/HS-105-1b.jpgслушалки и сега кога играм кантер ако човекот иде од лево на нив се слуша од десно а да ги носиш обратно не одговарат е сега некако софтверски да се сменат местата ако бива со некоја програма или нешто

Колку временски најдолг клип може да се постави на јутјуб? Пробав да аплоудирам еден од саат и 10 минути,ми викаат долг е..а гледам има други со толкава должина .. го скратив на 40 минути,пак не ми го прифатија..?

Колку временски најдолг клип може да се постави на јутјуб? Пробав да аплоудирам еден од саат и 10 минути,ми викаат долг е..а гледам има други со толкава должина .. го скратив на 40 минути,пак не ми го прифатија..?

:pos::pos::pos:

До 15 мин можат сите корисници но некои можат и повеќе. Пред некое време мене ми стигна ова :
Congratulations! Your account is now enabled for uploads longer than 15 minutes.

Предпоставувам е нешто поврзано со број на видеа и типот на видеа што ги објавуваш.

Купив нова графичка ASUS HD5450 SILENT .. И го поврзав тв-то преку HDMI кабле .. Таму чепкам во подесувањата ама никако да ја погодам работата :) ..Излегува слика ама или е лоша на тв или на монитор .. Значи конкретно сакам да направам на мониторот да користам резолуција 1440х900 а на тв-то 1360 - 768 .. Ако некој имал вакво искуство со ваква графичка го замолувам да ми објасни како да го средам сето ова и како да го средам звукот .. Значи има звук сеа само на тв, а на звучници не излегува .. Ви благодарам однапред .. Поздрав

Купив нова графичка ASUS HD5450 SILENT .. И го поврзав тв-то преку HDMI кабле .. Таму чепкам во подесувањата ама никако да ја погодам работата :) ..Излегува слика ама или е лоша на тв или на монитор .. Значи конкретно сакам да направам на мониторот да користам резолуција 1440х900 а на тв-то 1360 - 768 .. Ако некој имал вакво искуство со ваква графичка го замолувам да ми објасни како да го средам сето ова и како да го средам звукот .. Значи има звук сеа само на тв, а на звучници не излегува .. Ви благодарам однапред .. Поздрав

за најдобра слика намести си иста резолуција на ТВ и на графичката, то за звукот побарај низ драјверите... ако имаш реалтек оди во device advanced setings и тука имаш неколку опции за предниот панел и задниот панел на звучната картичка :D

Не знам дали те разбрав,ама мислам дека не можеш да имаш истовремено звук и на ТВ и на звучниците.Кај мене на ТВ звукот се јавува само кога ќе го префрлам ТВ како примарен и кога ќе ги исклучам звучниците од звучната карта.Ама сигурно има друг начин,баш би сакал некој да пише.
--- надополнето: 9 август 2012 во 10:44 ---

Еве ти тутoријал.Можеш поединечно да ја подесиш резолуцијата на мониторот и на ТВ,секако на recommended.
--- надополнето: 9 август 2012 во 10:46 ---
Ова ти е за звукот како да си го подесиш и менуваш.Истовремено,како што пишав претходно,не можеш да ги користиш.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom