го средив..На лаптопов ми имаа чепкано и ми го имаа тргнато тоа што седеше долу апликацијата за батеријата да гледам колку % е .. како можам да го вратам ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
го средив..На лаптопов ми имаа чепкано и ми го имаа тргнато тоа што седеше долу апликацијата за батеријата да гледам колку % е .. како можам да го вратам ?
Објасни како за да и други во иднина полесно се снајдат?го средив..
System restoreОбјасни како за да и други во иднина полесно се снајдат?
Ај сеа под казна да направиш system restore на system restore-от и да најдеш како се прави без system restore и убаво да објасниш на темава!System restore![]()
Епа нзАј сеа под казна да направиш system restore на system restore-от и да најдеш како се прави без system restore и убаво да објасниш на темава!![]()
Колку временски најдолг клип може да се постави на јутјуб? Пробав да аплоудирам еден од саат и 10 минути,ми викаат долг е..а гледам има други со толкава должина .. го скратив на 40 минути,пак не ми го прифатија..?
Congratulations! Your account is now enabled for uploads longer than 15 minutes.
UpgradeНе,озбилно..![]()
Купив нова графичка ASUS HD5450 SILENT .. И го поврзав тв-то преку HDMI кабле .. Таму чепкам во подесувањата ама никако да ја погодам работата..Излегува слика ама или е лоша на тв или на монитор .. Значи конкретно сакам да направам на мониторот да користам резолуција 1440х900 а на тв-то 1360 - 768 .. Ако некој имал вакво искуство со ваква графичка го замолувам да ми објасни како да го средам сето ова и како да го средам звукот .. Значи има звук сеа само на тв, а на звучници не излегува .. Ви благодарам однапред .. Поздрав
Не знам дали те разбрав,ама мислам дека не можеш да имаш истовремено звук и на ТВ и на звучниците.Кај мене на ТВ звукот се јавува само кога ќе го префрлам ТВ како примарен и кога ќе ги исклучам звучниците од звучната карта.Ама сигурно има друг начин,баш би сакал некој да пише.Купив нова графичка ASUS HD5450 SILENT .. И го поврзав тв-то преку HDMI кабле .. Таму чепкам во подесувањата ама никако да ја погодам работата..Излегува слика ама или е лоша на тв или на монитор .. Значи конкретно сакам да направам на мониторот да користам резолуција 1440х900 а на тв-то 1360 - 768 .. Ако некој имал вакво искуство со ваква графичка го замолувам да ми објасни како да го средам сето ова и како да го средам звукот .. Значи има звук сеа само на тв, а на звучници не излегува .. Ви благодарам однапред .. Поздрав
Купив нова графичка ASUS HD5450 SILENT .. И го поврзав тв-то преку HDMI кабле .. Таму чепкам во подесувањата ама никако да ја погодам работата..Излегува слика ама или е лоша на тв или на монитор .. Значи конкретно сакам да направам на мониторот да користам резолуција 1440х900 а на тв-то 1360 - 768 .. Ако некој имал вакво искуство со ваква графичка го замолувам да ми објасни како да го средам сето ова и како да го средам звукот .. Значи има звук сеа само на тв, а на звучници не излегува .. Ви благодарам однапред .. Поздрав