StarScr3am
Ѓавол
Ми треба помош да ми каже некој како да снимам филмови данлоудирани од интернет и да ги снимам на ДВД цеде. Користам 7мица и Неро. Цедето кога ќе го снимам на лаптопов филмовите ги отвора а на двд плееротт не го чита.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ми треба помош да ми каже некој како да снимам филмови данлоудирани од интернет и да ги снимам на ДВД цеде. Користам 7мица и Неро. Цедето кога ќе го снимам на лаптопов филмовите ги отвора а на двд плееротт не го чита.
Немам team viewer а неможам нешто ни порака да ти пратам.Дај поатоци од Team Viewer преку пп (id и pass) ќе ти го решам проблемот.
Немам team viewer а неможам нешто ни порака да ти пратам.
направив тоа шо пишуваше во тој пост,најдов некој вируси и грешки ги избришав,но сеуште имам 100% CPU usage.
друго чаре?
филмчињата се авиНајверојатно имаш прастар DVD плеер кој не чита DivX.
филмчињата се ави
![]()
some one ? zosto mi se javuva ova ?
Кога ти е купен компјутерот?![]()
some one ? zosto mi se javuva ova ?
чита чита ама сеа иам дефект не ми снима цдиња :/ ни обично ни двд можно ли е да имам хардверски проблем?Баш затоа.
Ти реков провери си дали плеерот чита DivX
чита чита ама сеа иам дефект не ми снима цдиња :/ ни обично ни двд можно ли е да имам хардверски проблем?
Немам дискета откачена е одмна дискетната единица влегов во Биос сменив да стартува од ЦД место од дискетата ама пак се јавува истото при стартување поим немам заштоБаш затоа.
Ти реков провери си дали плеерот чита DivX
--- надополнето: 6 август 2012 во 21:09 ---
Да не си стаил дискета во РС?
Сеедно, влези во BIOS и таму исклучи ја флопи единицата, и онака не се користи од кога умре Тито.
2002/2003 некадеКога ти е купен компјутерот?
Немам дискета откачена е одмна дискетната единица влегов во Биос сменив да стартува од ЦД место од дискетата ама пак се јавува истото при стартување поим немам зашто
--- надополнето: 6 август 2012 во 23:41 ---
2002/2003 некаде
Најверојатно youtube имаат направено некои измени и сега не ми работат 2та аддона, ниту пак оние страницине за симнување youtube клипчиња.
Исто така најверојатно во многу блиска иднина ќе напраат апдејтс аддониве и ќе се среди. Во меѓувреме, некој да има софтвер или шо било што моментално работи? Значи, да го проба.