Помош, софтверски проблеми и совети

• Креатор на темата Креатор на темата Sase91
  • Време на започнување Време на започнување
Ми треба помош да ми каже некој како да снимам филмови данлоудирани од интернет и да ги снимам на ДВД цеде. Користам 7мица и Неро. Цедето кога ќе го снимам на лаптопов филмовите ги отвора а на двд плееротт не го чита.

Ми треба помош да ми каже некој како да снимам филмови данлоудирани од интернет и да ги снимам на ДВД цеде. Користам 7мица и Неро. Цедето кога ќе го снимам на лаптопов филмовите ги отвора а на двд плееротт не го чита.

Најверојатно имаш прастар DVD плеер кој не чита DivX.

Дај поатоци од Team Viewer преку пп (id и pass) ќе ти го решам проблемот.
Немам team viewer а неможам нешто ни порака да ти пратам.
направив тоа шо пишуваше во тој пост,најдов некој вируси и грешки ги избришав,но сеуште имам 100% CPU usage.
друго чаре?

Симни team viewer, (Google) инсталирај го, а јас после ќе ти пратам порака, пиши кога ќе бидеш готов.

Немам team viewer а неможам нешто ни порака да ти пратам.
направив тоа шо пишуваше во тој пост,најдов некој вируси и грешки ги избришав,но сеуште имам 100% CPU usage.
друго чаре?

wvx4qw.jpg

some one ? zosto mi se javuva ova ?

филмчињата се ави

Баш затоа.

Ти реков провери си дали плеерот чита DivX
--- надополнето: 6 август 2012 во 21:09 ---
wvx4qw.jpg

some one ? zosto mi se javuva ova ?

Да не си стаил дискета во РС?

Сеедно, влези во BIOS и таму исклучи ја флопи единицата, и онака не се користи од кога умре Тито.

Баш затоа.

чита чита ама сеа иам дефект не ми снима цдиња :/ ни обично ни двд можно ли е да имам хардверски проблем?

Баш затоа.

--- надополнето: 6 август 2012 во 21:09 ---

Да не си стаил дискета во РС?

Сеедно, влези во BIOS и таму исклучи ја флопи единицата, и онака не се користи од кога умре Тито.
Немам дискета откачена е одмна дискетната единица влегов во Биос сменив да стартува од ЦД место од дискетата ама пак се јавува истото при стартување поим немам зашто
--- надополнето: 6 август 2012 во 23:41 ---
Кога ти е купен компјутерот?
2002/2003 некаде

Немам дискета откачена е одмна дискетната единица влегов во Биос сменив да стартува од ЦД место од дискетата ама пак се јавува истото при стартување поим немам зашто
--- надополнето: 6 август 2012 во 23:41 ---

2002/2003 некаде

Не да смениш, туку да исклучиш се што е поврзано со дискета во биосот.

Најверојатно youtube имаат направено некои измени и сега не ми работат 2та аддона, ниту пак оние страницине за симнување youtube клипчиња.
Исто така најверојатно во многу блиска иднина ќе напраат апдејтс аддониве и ќе се среди. Во меѓувреме, некој да има софтвер или шо било што моментално работи? Значи, да го проба.

[edit] си работи оној youtubeget од замунда

Најверојатно youtube имаат направено некои измени и сега не ми работат 2та аддона, ниту пак оние страницине за симнување youtube клипчиња.
Исто така најверојатно во многу блиска иднина ќе напраат апдејтс аддониве и ќе се среди. Во меѓувреме, некој да има софтвер или шо било што моментално работи? Значи, да го проба.

Internet Download Manager

На лаптопов ми имаа чепкано и ми го имаа тргнато тоа што седеше долу апликацијата за батеријата да гледам колку % е .. како можам да го вратам ?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom