Psyside
Nocturnal
- Член од
- 30 јануари 2009
- Мислења
- 18.784
- Поени од реакции
- 18.535
Имам проблем со "бросверите". Кога седам на фб доколку пуштам музика на јутјуб ќе ми сецка музиката а и сецка кога листам низ други страни (како и на кајгана). Гледам процесорот крева до 100% Обично процесор е System Idle кој го оптеретува процесорот. Имам WinXP 32bit pro SP3, 512ram, amd semprom 1.6GHz, ati 9200se, и со пуштен било кој бросвер а на него 2 табови ФБ и јутјуб и стандардно активен КОМОДО антивирус (значи не е пуштен да скенира само ајдл е да речам). ОС е инсталиран пред некој ден а исто така ми прави и на другата конфигурација со 512 рам амд 1.8гхз. Најнови апдејти имам на бросверите и за крај да се пофалам едвај го напишав постов. Фала однапред за кој ке се обиде да ми помогни.
Како очекувате да возите компјутери стари 10 години и да ви работи како што треба све не ми е јасно.
Како да го средиш проблемот? не отварај повеќе од 1/2 таба најмногу, или купи си нов компјутер, можеш да пробаш со Ccleaner да подзачистиш исто така, или пак да не заборавиш обавезно најмалце 1 во денот да го рестартираш компјутерот.

полни јутјуб без проблем. Сега на 1гига го терам некако добро оди сега за сега да видам и утре како ќе се покажи ама изгледа до то е. 512 не го бива поќе
 полни јутјуб без проблем. Сега на 1гига го терам некако добро оди сега за сега да видам и утре како ќе се покажи ама изгледа до то е. 512 не го бива поќе