Psyside
Nocturnal
- Член од
- 30 јануари 2009
- Мислења
- 18.779
- Поени од реакции
- 18.528
Имам проблем со "бросверите". Кога седам на фб доколку пуштам музика на јутјуб ќе ми сецка музиката а и сецка кога листам низ други страни (како и на кајгана). Гледам процесорот крева до 100% Обично процесор е System Idle кој го оптеретува процесорот. Имам WinXP 32bit pro SP3, 512ram, amd semprom 1.6GHz, ati 9200se, и со пуштен било кој бросвер а на него 2 табови ФБ и јутјуб и стандардно активен КОМОДО антивирус (значи не е пуштен да скенира само ајдл е да речам). ОС е инсталиран пред некој ден а исто така ми прави и на другата конфигурација со 512 рам амд 1.8гхз. Најнови апдејти имам на бросверите и за крај да се пофалам едвај го напишав постов. Фала однапред за кој ке се обиде да ми помогни.
Како очекувате да возите компјутери стари 10 години и да ви работи како што треба све не ми е јасно.
Како да го средиш проблемот? не отварај повеќе од 1/2 таба најмногу, или купи си нов компјутер, можеш да пробаш со Ccleaner да подзачистиш исто така, или пак да не заборавиш обавезно најмалце 1 во денот да го рестартираш компјутерот.