Bitcoin
₿
System/Computer Maintenance дан работи во позадина? Тој обично прави вакви проблеми..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Како да проверам тоа ?System/Computer Maintenance дан работи во позадина? Тој обично прави вакви проблеми..
-Ми се случува скоро секој ден веќе да ми се укочи компијутерот и морам да правам рестарт, што може да зеза?
-Кога ќе играм некоја игра наедаш се појавува црн екран и одма се враќа во нормала. Ова беше вака и на предходниот Windows..?!
Иначе Win7 користам.
Џабе, пробав со тој програм и пак нејќеше.
Мене цел фолдер My Documents ми фали, дури го рестартирав и компјутерот за да се врати и пак нејќеше, реков да пуштам ФИФА да наместам сетинзи и креира нов фолдер, и ФИФА нејќеше да се пушти, се гасеше.
Уште не заврши работа?^
незнам да се снајдам со ова
Ти пратв рег. фајл што ќе ти го реши проблемот. После тоа скенирај со наредниот линк.не сеуште не завршив работа![]()
Ако филмот ти е Divx (Avi) Не може.Не знам дали ми е прашањето на место, ама не знаев каде да се обратам. Сакам да извадам subtitle (.srt file) од филм. Значи преводот ми е залепен за филмот и не може да се исклучи. Дали постои некоја програма што може да ги раздели филмот и преводот (subtitle-от) на два различни фајла. (.срт и .ави.)?
Има, GetDataBack http://www.runtime.org/data-recovery-software.htm, само ќе си најдеш полна верзијаСи го избришав My Documents по грешка, и тоа со shift+delete, има начин да го вратам?
Бидејќи таму ми се фајлвоите од ФИФА од кариера, кој ќе игра пак од почеток.
Прегледај го приврзокот 43266