Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Благодарам ace_elemeNt.Најверојатно ти е паднат windows-от и треба да му направиш repair или да го реинсталираш. Инаку, ако имаш така подобра конфигурација, мој совет ти е да преминеш на win7, каде каде е подобар.
--- надополнето: 14 април 2012 во 13:05 ---
Симни си Driver Genius, тој ќе ја заврши работата место тебе.
--- надополнето: 14 април 2012 во 13:07 ---
Мислам дека такво нешто неможе да се изведе од причина што гејмер едишн е модификувана верзија на седмицата, а тие опции што ги немаш (во споредба со 7) можат да се добијат единствено со инсталирање на нова верзија. Низ торент сајтовите имаш огромен избор на најразлични виндоус 7 верзии, од стартер па се до ентерпрајс.
Мислам дека имаше една екстензија Skype Click to Call којашто се интегрира со пребарувачите и овозможува повици преку нив. Провери нешто до тоа да не е проблемотШто може да е проблемот,ги надоградив скајпот и мозилата и сега неможам да ги вкучам?Се појавува цело време not ressponding...
Мислам дека имаше една екстензија Skype Click to Call којашто се интегрира со пребарувачите и овозможува повици преку нив. Провери нешто до тоа да не е проблемот
го немам инсталирано,којзнае што е проблемот,инаку вин 7 имам.
--- надополнето: 14 април 2012 во 21:33 ---Најверојатно ти е паднат windows-от и треба да му направиш repair или да го реинсталираш. Инаку, ако имаш така подобра конфигурација, мој совет ти е да преминеш на win7, каде каде е подобар.
--- надополнето: 14 април 2012 во 13:05 ---
Фала многу му направив repair и засега е во ред. Иначе е стар компјутерот и има слаба конфигурација затоа му имам инсталирано XP, а и така не го користам јас па се исто е дали има XP или 7. Фала многу на одговорот уште еднаш.
Батали Виндовс ХП, стави 7.Не знам дали си прочитал, ама пишуваше и тука на кајгана дека Мајкрософт ќе ја прекрати подршката за Виндовс ХП и Мајкрософт Офајс 2003, и затоа најбоље стај си Виндовс 7. Е сега ако ти е постар компјутерот и немаш меморија, тогаш те разбирам дека не можеш да инсталираш 7, али ако ти е понов компјутерот(2GB) одма инсталирај 7.
P.S Не знам како да го решиш проблемот, не се разбирам многу.![]()
Ај ако знај некој нека поможва...На Интернет Експлорер не можам да слушам песна на Јутуб, значи само се појавува црно то прозорчето и нема ништо, ниту почнува да се полни. А со Хром кога ќе отворам на почетокот кочи цела песна и морам да ја вратам за да почни нормално....
![]()