Помош, софтверски проблеми и совети

• Креатор на темата Креатор на темата Sase91
  • Време на започнување Време на започнување
Сеа излеа веќе не ти троПа...:pos:

Најверојатно ти е паднат windows-от и треба да му направиш repair или да го реинсталираш. Инаку, ако имаш така подобра конфигурација, мој совет ти е да преминеш на win7, каде каде е подобар :) .
--- надополнето: 14 април 2012 во 13:05 ---

Симни си Driver Genius, тој ќе ја заврши работата место тебе.
--- надополнето: 14 април 2012 во 13:07 ---

Мислам дека такво нешто неможе да се изведе од причина што гејмер едишн е модификувана верзија на седмицата, а тие опции што ги немаш (во споредба со 7) можат да се добијат единствено со инсталирање на нова верзија. Низ торент сајтовите имаш огромен избор на најразлични виндоус 7 верзии, од стартер па се до ентерпрајс.
Благодарам ace_elemeNt. ;)

Што може да е проблемот,ги надоградив скајпот и мозилата и сега неможам да ги вкучам?Се појавува цело време not ressponding...

Што може да е проблемот,ги надоградив скајпот и мозилата и сега неможам да ги вкучам?Се појавува цело време not ressponding...
Мислам дека имаше една екстензија Skype Click to Call којашто се интегрира со пребарувачите и овозможува повици преку нив. Провери нешто до тоа да не е проблемот

Мислам дека имаше една екстензија Skype Click to Call којашто се интегрира со пребарувачите и овозможува повици преку нив. Провери нешто до тоа да не е проблемот

го немам инсталирано,којзнае што е проблемот,инаку вин 7 имам.

го немам инсталирано,којзнае што е проблемот,инаку вин 7 имам.

Ај избриши една од програмите, па вклучи ја другата, чисто за да бидеш дека конфликтот е нешто помеѓу нив.

Најверојатно ти е паднат windows-от и треба да му направиш repair или да го реинсталираш. Инаку, ако имаш така подобра конфигурација, мој совет ти е да преминеш на win7, каде каде е подобар :) .
--- надополнето: 14 април 2012 во 13:05 ---

Фала многу му направив repair и засега е во ред. Иначе е стар компјутерот и има слаба конфигурација затоа му имам инсталирано XP, а и така не го користам јас па се исто е дали има XP или 7. Фала многу на одговорот уште еднаш.
--- надополнето: 14 април 2012 во 21:33 ---
Батали Виндовс ХП, стави 7. :D Не знам дали си прочитал, ама пишуваше и тука на кајгана дека Мајкрософт ќе ја прекрати подршката за Виндовс ХП и Мајкрософт Офајс 2003, и затоа најбоље стај си Виндовс 7. Е сега ако ти е постар компјутерот и немаш меморија, тогаш те разбирам дека не можеш да инсталираш 7, али ако ти е понов компјутерот(2GB) одма инсталирај 7. ;)

P.S Не знам како да го решиш проблемот, не се разбирам многу. :D

Знам имам прочитано дека ке ја прекинеле поддршката за 2 години ама што да му правам многу е стар и подобро да има XP од колку само да собира прашина, колку толку му се наоѓа на моите дома :))
Сепак Фала:)

Дајте некој линк за да слезам Опера 9.63 верзија....

некој добар Backup софтвер, нешто као Norton Ghost?

Ај ако знај некој нека поможва... :place: На Интернет Експлорер не можам да слушам песна на Јутуб, значи само се појавува црно то прозорчето и нема ништо, ниту почнува да се полни. А со Хром кога ќе отворам на почетокот кочи цела песна и морам да ја вратам за да почни нормално....:(

Ај ако знај некој нека поможва... :place: На Интернет Експлорер не можам да слушам песна на Јутуб, значи само се појавува црно то прозорчето и нема ништо, ниту почнува да се полни. А со Хром кога ќе отворам на почетокот кочи цела песна и морам да ја вратам за да почни нормално....:(

Флеш плеерот најнова верзија ти е?

Да... ама не е до то, кладов сега та најнова шо е пак ништо.

Зошто при форматирање на компјутерот покажува дека нема хард диск..?
Компјутерот иначе е антика, али е НАСА компјутер и решив да го средам малце, па сега допрва видов дека нејќе формат:icon_lol:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom