Помош, софтверски проблеми и совети

Член од
8 март 2012
Мислења
3.058
Поени од реакции
1.250
Сеа излеа веќе не ти троПа...:pos:

Zakon4eto

ПОЧЕСЕН ЧЛЕН
Член од
27 август 2011
Мислења
1.377
Поени од реакции
292
Најверојатно ти е паднат windows-от и треба да му направиш repair или да го реинсталираш. Инаку, ако имаш така подобра конфигурација, мој совет ти е да преминеш на win7, каде каде е подобар :) .
--- надополнето: 14 април 2012 во 13:05 ---

Симни си Driver Genius, тој ќе ја заврши работата место тебе.
--- надополнето: 14 април 2012 во 13:07 ---

Мислам дека такво нешто неможе да се изведе од причина што гејмер едишн е модификувана верзија на седмицата, а тие опции што ги немаш (во споредба со 7) можат да се добијат единствено со инсталирање на нова верзија. Низ торент сајтовите имаш огромен избор на најразлични виндоус 7 верзии, од стартер па се до ентерпрајс.
Благодарам ace_elemeNt. ;)

Член од
3 декември 2010
Мислења
168
Поени од реакции
77
Што може да е проблемот,ги надоградив скајпот и мозилата и сега неможам да ги вкучам?Се појавува цело време not ressponding...

Член од
7 јануари 2008
Мислења
5.366
Поени од реакции
804
Што може да е проблемот,ги надоградив скајпот и мозилата и сега неможам да ги вкучам?Се појавува цело време not ressponding...
Мислам дека имаше една екстензија Skype Click to Call којашто се интегрира со пребарувачите и овозможува повици преку нив. Провери нешто до тоа да не е проблемот

Член од
3 декември 2010
Мислења
168
Поени од реакции
77
Мислам дека имаше една екстензија Skype Click to Call којашто се интегрира со пребарувачите и овозможува повици преку нив. Провери нешто до тоа да не е проблемот
го немам инсталирано,којзнае што е проблемот,инаку вин 7 имам.

Член од
7 јануари 2008
Мислења
5.366
Поени од реакции
804
го немам инсталирано,којзнае што е проблемот,инаку вин 7 имам.
Ај избриши една од програмите, па вклучи ја другата, чисто за да бидеш дека конфликтот е нешто помеѓу нив.

Zakon4eto

ПОЧЕСЕН ЧЛЕН
Член од
27 август 2011
Мислења
1.377
Поени од реакции
292
И јас сега го надоградив Скајп, ама се си е добро и Мозила добро отвара. (y):tapp:

Член од
25 октомври 2008
Мислења
541
Поени од реакции
77
Најверојатно ти е паднат windows-от и треба да му направиш repair или да го реинсталираш. Инаку, ако имаш така подобра конфигурација, мој совет ти е да преминеш на win7, каде каде е подобар :) .
--- надополнето: 14 април 2012 во 13:05 ---

Фала многу му направив repair и засега е во ред. Иначе е стар компјутерот и има слаба конфигурација затоа му имам инсталирано XP, а и така не го користам јас па се исто е дали има XP или 7. Фала многу на одговорот уште еднаш.
--- надополнето: 14 април 2012 во 21:33 ---
Батали Виндовс ХП, стави 7. :D Не знам дали си прочитал, ама пишуваше и тука на кајгана дека Мајкрософт ќе ја прекрати подршката за Виндовс ХП и Мајкрософт Офајс 2003, и затоа најбоље стај си Виндовс 7. Е сега ако ти е постар компјутерот и немаш меморија, тогаш те разбирам дека не можеш да инсталираш 7, али ако ти е понов компјутерот(2GB) одма инсталирај 7. ;)

P.S Не знам како да го решиш проблемот, не се разбирам многу. :D
Знам имам прочитано дека ке ја прекинеле поддршката за 2 години ама што да му правам многу е стар и подобро да има XP од колку само да собира прашина, колку толку му се наоѓа на моите дома :))
Сепак Фала:)

Пеце

Пелистер-Битола
Член од
16 септември 2009
Мислења
4.340
Поени од реакции
5.370
Дајте некој линк за да слезам Опера 9.63 верзија....

Vespertine

The Ugly Duckling
Член од
22 септември 2009
Мислења
2.932
Поени од реакции
3.387
некој добар Backup софтвер, нешто као Norton Ghost?

H

HeyBabuRiBA

Гостин
Ај ако знај некој нека поможва... :place: На Интернет Експлорер не можам да слушам песна на Јутуб, значи само се појавува црно то прозорчето и нема ништо, ниту почнува да се полни. А со Хром кога ќе отворам на почетокот кочи цела песна и морам да ја вратам за да почни нормално....:(

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Ај ако знај некој нека поможва... :place: На Интернет Експлорер не можам да слушам песна на Јутуб, значи само се појавува црно то прозорчето и нема ништо, ниту почнува да се полни. А со Хром кога ќе отворам на почетокот кочи цела песна и морам да ја вратам за да почни нормално....:(
Флеш плеерот најнова верзија ти е?

H

HeyBabuRiBA

Гостин
Да... ама не е до то, кладов сега та најнова шо е пак ништо.

H

HoT IcE

Гостин
Зошто при форматирање на компјутерот покажува дека нема хард диск..?
Компјутерот иначе е антика, али е НАСА компјутер и решив да го средам малце, па сега допрва видов дека нејќе формат:icon_lol:

Kajgana Shop

На врв Bottom