Помош, софтверски проблеми и совети

• Креатор на темата Креатор на темата Sase91
  • Време на започнување Време на започнување
Ајде помош што може побрзо,затоа што ми е доста итно.
Правам проектна задача за матура.Во word 2007.Првите две страни не треба да бидат нумерирани.
Треба да биде нумерирано од третата страна,на проектот и да започнува со 1.
Како да го изведам тоа.Фала однапред.

Прегледај го приврзокот 41659

Кажете решение за ова..постојано ми се јавува,бара bus driver за аудио, го даунлодирам и никако да го снимам

Ај пробај вака...
Десен клик на My Computer...клик на Hardware под-менито.
Потоа отвори го Device Manager,и продолжи го под-менито на System Devices...
Од кога ќе го направиш тоа ќе видиш Microsoft UAA Driver for High Definition Audio,стисни десен клик на тоа и клик на Update Driver.
Од кога ќе заврши тоа би требало да ти побара рестарт. Рестартирај го компјутерот и би требало да е ок.

Ајде помош што може побрзо,затоа што ми е доста итно.
Правам проектна задача за матура.Во word 2007.Првите две страни не треба да бидат нумерирани.
Треба да биде нумерирано од третата страна,на проектот и да започнува со 1.
Како да го изведам тоа.Фала однапред.
Enyone.

^Фала за помошта.Во мегувреме ми текна дека на you tube можеби има нешто како туторијал.Го најдов првото видео.И средив.
Фала.

Ве молам, ако сака некој да ми предложи програм за симнување на YouTube видеа. Јас симнав некои но не можам баш да се справам со нив.
Би ви била благодарна доколку некој ми даде линк за да симнам едноставен YouTube Downloader setup.
:smir:

Ве молам, ако сака некој да ми предложи програм за симнување на YouTube видеа. Јас симнав некои но не можам баш да се справам со нив.
Би ви била благодарна доколку некој ми даде линк за да симнам едноставен YouTube Downloader setup.

Одличен начин за Download на видеа од YouTube,како и од други страни :

EDIT: Доколку неможеш да се справиш со тој начин,можеш и вака:

Симни си Real Player и немаш гајле :back: десен клик на клипот и најдоле имаш download.

Поедноставно здравје, ептен ми помогнавте. Ви благодарам и на двајцата :pipi:

Nekoj po PP da mi prati windows activation (onoa da trgnam genuine notice) za windows XP? Itno mu e na drugar, a jas so 7mica odamna sum pa ja neam taa aplikacija pri ruka? Fala

не смејт да стоит
бриши таму дур не те видел некој модератор море

Абе ајде големата работа, Мајкрософт да не ја поддржува Кајгана па до толку да се залагаме, тие не знаат Македонија на карта да ја покажат па ние ќе им чистиме пред дворот...:tapp:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom