Помош, софтверски проблеми и совети

• Креатор на темата Креатор на темата Sase91
  • Време на започнување Време на започнување
Мала помош ако може.кога отворам гугл хром ми се појавува еден текст:Your profile can not be used because it is from a newer version of Google Chrome. Some features may be unavailable.Pleacespecify a different profile directory or use a newer version of Chrome. еве ова се појавува стално кога го стартувам хром, и додека не стиснам ок не ми се појавува почетната страна.Иначе користам верзија Google Chrome 11.0.672.2. Кажете како да го одстранам овој проблем оти почнува да ми иде на живци.

11ката бета е, баг можеби, најубаво и најсигурно користиси ја Стабилната верзија официјално а тоа е 10.0.648.204

--- надополнето ---

Riki_AMG/// напиша:
11ката бета е, баг можеби, најубаво и најсигурно користиси ја Стабилната верзија официјално а тоа е 10.0.648.204

Иначе најнова бета верзија на Хром е Google Chrome 12.0.712.0

Здраво дечки, веќе 4 дена се малтретирам со Photoshop CS5 проблем :/ Никако да средам... најпрво пробував со reinstall, па потоа и со сменување на претходни верзии кој предтоа ми работеле, а сега не.

Пробав и со CTRL + ALT + SHIFT, со ресетирање и разни глупости... но тешко иде некако.

Еве што ми се појавува:

e8ee9c.png

Потоа:

b35f6c.png

Интересно е тоа што преку Администратор јузерот ми го пушта Photoshop-от, а преку нормалниот јузер не. А баш менував пермисии за оној јузер кој го користам, но џабе...

Инаку користам 64 битен Windows 7.

Знае некој како да го решам проблемов? Фала.

сакам да форматирам едно усб но неможе..можи некој да ми помогне како да го форматирам???

го форматирам како и обично десен клик формат и не сака да се форматира, пишува : the disk is write protected! а понекогаш покажува друго како windows can not finish this setup!

го форматирам како и обично десен клик формат и не сака да се форматира, пишува : the disk is write protected! а понекогаш покажува друго како windows can not finish this setup!

Пробај да го форматираш со некоја алатка за форматирање, би требало да ти помогне.. Сум имал сличен проблем, па успеав така.
Исто пробај на друг компјутер :).

Немој K-Lite, не ги бива..знаат да направат многу проблеми.

Ова е најдобриот избор, пред да ги инсталираш обавезно при инсталацијата симни го верзиите на DX што ќе ги препорача, go to download page.

Здраво дечки, веќе 4 дена се малтретирам со Photoshop CS5 проблем :/ Никако да средам... најпрво пробував со reinstall, па потоа и со сменување на претходни верзии кој предтоа ми работеле, а сега не.

Пробав и со CTRL + ALT + SHIFT, со ресетирање и разни глупости... но тешко иде некако.

Еве што ми се појавува:

e8ee9c.png

Потоа:

b35f6c.png

Интересно е тоа што преку Администратор јузерот ми го пушта Photoshop-от, а преку нормалниот јузер не. А баш менував пермисии за оној јузер кој го користам, но џабе...

Инаку користам 64 битен Windows 7.

Знае некој како да го решам проблемов? Фала.
Никој не знае? :uvo:

Е ама решење, треба да потроши колку гб, за џабе.. Пробај преинсталирај го фотошопот, ама не верувам дека ќе проработи.
Според ероров, на фотошопот му фалат тие фајлови, изглеа не се прикажуваат во тој јузер..

Е ама решење, треба да потроши колку гб, за џабе.. Пробај преинсталирај го фотошопот, ама не верувам дека ќе проработи.
Според ероров, на фотошопот му фалат тие фајлови, изглеа не се прикажуваат во тој јузер..

Јебига, ако фрлиш повеќе пари се исплати(у овој случај гигабајти).

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom