Помош, софтверски проблеми и совети

• Креатор на темата Креатор на темата Sase91
  • Време на започнување Време на започнување
Ај некој нека ми кажит како да напрам нумерирањето да ми почвит од втор лист имам word 2007?????????

Ај некој нека ми кажит како да напрам нумерирањето да ми почвит од втор лист имам word 2007?????????

Јас кога правев семинарски насловната и содржината(што на која страна е) ми беа на посебен Word документ а содржината општо(текст) на посебни страни и така ми се нумерираа,можеш и вака :)

Прво абер немам од ком и програми и т н .. :kesa:

Кога ќе го уклучам ком не се уклучва и само се рестартира после она ми излегва стар винодс нормали или чек резолв нау ако манам на стар нормали само се рестартира а ако манам на рипер вика дека не може да го најде проблемот на авотматско и дека треба да го исклучам ?
кажвајте чаре дали е само за преинтсалирање или е нешто по страшно вака и по рано ми правеше ама кога ќе манев резолв ќе го скенираше и ќе се уклучваше после беа проблем сега не знам што да правам

Прво абер немам од ком и програми и т н .. :kesa:

Кога ќе го уклучам ком не се уклучва и само се рестартира после она ми излегва стар винодс нормали или чек резолв нау ако манам на стар нормали само се рестартира а ако манам на рипер вика дека не може да го најде проблемот на авотматско и дека треба да го исклучам ?
кажвајте чаре дали е само за преинтсалирање или е нешто по страшно вака и по рано ми правеше ама кога ќе манев резолв ќе го скенираше и ќе се уклучваше после беа проблем сега не знам што да правам
Чаре според мене е само преинсталација да се направи паднат ти е системот

kako da konvertiram t.e. so koj program da procitam DAT file?

kako da konvertiram t.e. so koj program da procitam DAT file?

DAT File може да биде милјарда работи. Пример може да е најнормално клипче/филм кој се отвара со било кој плеер.

За што ти е точно тој фајл? Од кај ти е? Што треба да биде?

Прегледај го приврзокот 41568 po instalacija na igrata mi se pojavi ova a toa dolu mi stoi po format na kompjuterot nekoja ideja?

За второто, гуглај wga crack.

--- надополнето ---

По грешка сум дал формат на D партиција и сега имам два windows-a XP , и на стартување ми бара да одберам кој windows да стартува.Како да го одстранам стариот windows???
Ако некој има решение ке ве молам за помош
Благодарам

Ако и двата ти се инсталирани на иста партиција, тогаш освен форматирање на партицијата (и бришење на 2та) и одново реинсталација, не гледам некое друго решение..
Инаку, ако несакаш да го гледаш она за бирање на wndows при стартапот на компјутерот направи го следново: start > run > msconfig > boot, кликни врз оној windows што го користиш, потоа избери Set as default и на крај во Timeout промени ја вредноста во 1.

Windows ми ја јавува следнава грешка кога ќе го вклучам компјутерот.

Windows cannot find the local profile...

И кога фино лепо ќе се логирам ги добивам фолдерите и документите како да сум направил формат на компјутерот значи како темпорари јузер.

Кога одам во C:\Documents and Settings\Goliath\My Documents успевам да ги најдам документите но што ќар од тоа кога не можам никако да се логирам како нормален јузер.

Чаре?

Windows ми ја јавува следнава грешка кога ќе го вклучам компјутерот.

Windows cannot find the local profile...

И кога фино лепо ќе се логирам ги добивам фолдерите и документите како да сум направил формат на компјутерот значи како темпорари јузер.

Кога одам во C:\Documents and Settings\Goliath\My Documents успевам да ги најдам документите но што ќар од тоа кога не можам никако да се логирам како нормален јузер.

Чаре?

А да направиш нов јузер и документите да си ги префрлиш во него ?

А да направиш нов јузер и документите да си ги префрлиш во него ?

Пробав то да го направам али ми правеше некакви проблеми.
Океј сега го средив.

Сега ми треба Спајвер Доктор али чиста верзија пошто овој беше пун со вируси.
Да не ти се наоѓа при рака "чиста верзија" на Спајвер Доктор.

едит:

Не можам да ти пратам ПП надмината ти е квотата.

DAT File може да биде милјарда работи. Пример може да е најнормално клипче/филм кој се отвара со било кој плеер.

За што ти е точно тој фајл? Од кај ти е? Што треба да биде?

Знам нешто читнав на нет дека може да е било што. Овој фајл е од Skype. И сакам да се чита. Пробав да го отворам со Word, Notpad, Wordpad,и недава читливи податоци. Па дали може тоа ше во фајлот да стане читливо.

Можеби ја згрешив темава и прашањево но ако може некој да ми каже како се ставаше дробна црта во Word ако знае некој нека пише тука или на профил кај мене.

Можеби ја згрешив темава и прашањево но ако може некој да ми каже како се ставаше дробна црта во Word ако знае некој нека пише тука или на профил кај мене.
На линкот има објаснувања за неколку начини за ставање дробна црта
http://word.mvps.org/faqs/formatting/CreateFraction.htm
најлесно е со модулот equation editor (insert, object, microsoft equation editor)
друг начин стискаш ctrl F9 внесуваш EQ \F(3,4) или други бројки во дропка и стискаш shift F9
трет начин е опишан со аутокорект опцијата ама не сум го испробал.

ваљда ова ти треба

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom