V
Viktor g
Гостин
Прегледај го приврзокот 41568 po instalacija na igrata mi se pojavi ova a toa dolu mi stoi po format na kompjuterot nekoja ideja?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ај некој нека ми кажит како да напрам нумерирањето да ми почвит од втор лист имам word 2007?????????
Чаре според мене е само преинсталација да се направи паднат ти е системотПрво абер немам од ком и програми и т н .. :kesa:
Кога ќе го уклучам ком не се уклучва и само се рестартира после она ми излегва стар винодс нормали или чек резолв нау ако манам на стар нормали само се рестартира а ако манам на рипер вика дека не може да го најде проблемот на авотматско и дека треба да го исклучам ?
кажвајте чаре дали е само за преинтсалирање или е нешто по страшно вака и по рано ми правеше ама кога ќе манев резолв ќе го скенираше и ќе се уклучваше после беа проблем сега не знам што да правам
http://www.online-tech-tips.com/computer-tips/how-to-open-dat-files/kako da konvertiram t.e. so koj program da procitam DAT file?
kako da konvertiram t.e. so koj program da procitam DAT file?
Прегледај го приврзокот 41568 po instalacija na igrata mi se pojavi ova a toa dolu mi stoi po format na kompjuterot nekoja ideja?
По грешка сум дал формат на D партиција и сега имам два windows-a XP , и на стартување ми бара да одберам кој windows да стартува.Како да го одстранам стариот windows???
Ако некој има решение ке ве молам за помош
Благодарам
Windows ми ја јавува следнава грешка кога ќе го вклучам компјутерот.
Windows cannot find the local profile...
И кога фино лепо ќе се логирам ги добивам фолдерите и документите како да сум направил формат на компјутерот значи како темпорари јузер.
Кога одам во C:\Documents and Settings\Goliath\My Documents успевам да ги најдам документите но што ќар од тоа кога не можам никако да се логирам како нормален јузер.
Чаре?
А да направиш нов јузер и документите да си ги префрлиш во него ?
DAT File може да биде милјарда работи. Пример може да е најнормално клипче/филм кој се отвара со било кој плеер.
За што ти е точно тој фајл? Од кај ти е? Што треба да биде?
На линкот има објаснувања за неколку начини за ставање дробна цртаМожеби ја згрешив темава и прашањево но ако може некој да ми каже како се ставаше дробна црта во Word ако знае некој нека пише тука или на профил кај мене.