Помош, софтверски проблеми и совети

• Креатор на темата Креатор на темата Sase91
  • Време на започнување Време на започнување
Инсталирај Windows Home Basic или Home Premium, немој Ultimate или Professional. Исто така исклучи Аеро.

Така ебате меракот, ни 7ца ќе видиш/осетиш ни ништо :)

Така ебате меракот, ни 7ца ќе видиш/осетиш ни ништо :)

Епа сега на праисториски пс тоа е :)

--- надополнето ---

Избришав АВГ, инсталирав АВАСТ, и сега несака ништо освен скајп да ми отвори кога ми е вклучен авастот, кога ќе го исклучам се отвара.
Што треба да подесувам, и мора ли секогаш вака, мислев добро е ова чудо.

Хмм, сигурен си дека избриша AVG? дали рестартираше после бришењето на AVG и дали рестартираше после инсталацијата на Avast 6?

Ај вака сега, земи унинстал Avast 6 и рестарт! после рестарт следи ги инструкцииве.

Симни го ова, (селектирај го со десен клик & ран ас администратор) избери во опциите што да бришеш сетирај Аваст 6! доле ќе ти побара да селектираш фолдерот кој сакаш да го избришеш, избери го фолдер на Аваст 6 од C Program Files (каде што е инсталиран) провери двапати дали ти е селектиран вистинскиот фолдер и стисни ан-инстал, кога ќе заврши рестартирај!

После симни го и од поново инсталирај го Аваст 6, направи одма абдејт на дефинициите како и на програмот (има две опции една под друга) после овие абдејти уште еден рестарт = завршена работа.

Инсталирај уште 2-3 антивирусни, ќе го решиш проблемот. :tapp:

Uninstall на едниот бре, кој ти рече дека треба да имаш повеќе антивирусни? Си прават пречки една на друга и затоа ти кочи компјутерот.
АЛООО, само АВАСТ имам, читај убаво Караџиќу.

--- надополнето ---

--- надополнето ---

Хмм, сигурен си дека избриша AVG? дали рестартираше после бришењето на AVG и дали рестартираше после инсталацијата на Avast 6?

Ај вака сега, земи унинстал Avast 6 и рестарт! после рестарт следи ги инструкцииве.

Симни го ова, (селектирај го со десен клик & ран ас администратор) избери во опциите што да бришеш сетирај Аваст 6! доле ќе ти побара да селектираш фолдерот кој сакаш да го избришеш, избери го фолдер на Аваст 6 од C Program Files (каде што е инсталиран) провери двапати дали ти е селектиран вистинскиот фолдер и стисни ан-инстал, кога ќе заврши рестартирај!

После симни го и од поново инсталирај го Аваст 6, направи одма абдејт на дефинициите како и на програмот (има две опции една под друга) после овие абдејти уште еден рестарт = завршена работа.
Сега ќе пробам со ова и ќе ти пишам, иначе го има некој она програмче за АВГ и НОД бришење дополнително што е, знам имаше такво, можеби нешто од тие ме заебава..

--- надополнето ---

Пред да го направам сево ова, го симнав АВГ римоверот и со тоа уште го доизбришав АВГ, потоа направив се корак по корак како ми рече, и единствена промена е тоа што сега мсн-то се пушти, Хромот уште не сака да чуе да отвара страни со вклучен аваст.
@metalhammer
Немај гајле, ти ко ретард ме направи со 2 антивируса :)

Пред да го направам сево ова, го симнав АВГ римоверот и со тоа уште го доизбришав АВГ, потоа направив се корак по корак како ми рече, и единствена промена е тоа што сега мсн-то се пушти, Хромот уште не сака да чуе да отвара страни со вклучен аваст.
@metalhammer
Немај гајле, ти ко ретард ме направи со 2 антивируса :)

Ај малце повеќе детали, што не отвара и како не отвара? ерор? долг лоадинг? ништо не се случува?

Ај малце повеќе детали, што не отвара и како не отвара? ерор? долг лоадинг? ништо не се случува?
13875040.jpg
[/URL] Uploaded with ImageShack.us[/IMG]
Клик!
Значи, Хром и ИЕ не функционираат кога е пуштен авастот, не отвараат ништо, другото е океј.

Погледни го постов, следи ги тие инструкции да не пишувам долг пост овде, ако и ова не помогне адни ме на мсн, ќе и пуштам приватна порака сега :)

крак сериал или нешо слично за неро 10? се наоѓа или слабо???

Nekoja alternativa na Keyman Desktop Professional nekoj da ne znae.
Vindousov mi nema kirilicna podrska.
A i Keyman Desktop Professional me dupi nesto.

Nekoja alternativa na Keyman Desktop Professional nekoj da ne znae.
Vindousov mi nema kirilicna podrska.
A i Keyman Desktop Professional me dupi nesto.

Гуглај keyboard mapper ги има милион ... а зошто неможеш да додадеш тастатура под Windows?

зашто е нуб најверојатно

Го симнав најновиот Windows Live Messenger после формат на пц, и нон стоп паѓа и ми дава ерор 84cb000c. Чаре, фикс некој?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom